CEO Circle: crypto is nu te groot om nog te negeren

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

CEO Circle: crypto is nu te groot om nog te negeren

By Hassan Maishera - Kort bericht

De markt voor cryptocurrency is meer dan $1,5 biljoen waard, en de CEO van Circle gelooft dat deze te groot is geworden om te negeren.

Jeremy Allaire, de CEO van cryptocurrency bedrijf Circle, heeft verklaard dat de cryptocurrency markt nog maar net is begonnen.

Volgens de Circle CEO is de cryptomarkt momenteel te groot om te negeren. Hij verklaart;

“Cryptocurrency is absoluut een blijvertje. Ik denk dat het debat echt is geëvolueerd van een van intense scepsis: "Dit is allemaal maar een hoop onzin", naar "Er is echt potentieel daar." Dit is een heel zinvolle reeks innovaties, en er kan veel belangrijke waarde uit worden gecreëerd. Laten we hier eens over nadenken vanuit een nationaal concurrentieperspectief. Laten we hier eens over nadenken vanuit het perspectief van het industriebeleid.”

Allaire voegde eraan toe dat regelgevers moeite hebben om te gaan met de snelheid waarmee de markt voor cryptocurrency evolueert. Hij voegt eraan toe;

“Het is een spannende evolutie naar de beleidsdialoog. Het is heel gezond. En ik denk dat de grootste uitdaging voor regelgevers en beleidsmakers waarschijnlijk in de eerste plaats is dat het tempo en de snelheid hiervan intens is. Ik zit al 30 jaar in de internetindustrie. Dit is als een superhoge snelheid. En [het] maakt regelgevers inherent ongemakkelijk omdat geld een serieuze zaak is.

De CEO van Circle wijst erop dat regelgevers zich zorgen maken omdat internet voor het eerst samenspant om de manier waarop de financiële markten werken te veranderen.

De meeste regels die de andere financiële markten begeleiden, kunnen vanwege hun unieke karakter niet van toepassing zijn op cryptocurrencies. Allaire zegt;

“En nu zijn blockchain, crypto-financiering en digitale valuta in wezen het internet dat eindelijk in botsing komt met het financiële systeem. Daar ligt een enorme uitdaging. Veel van de regels die zijn geschreven en veel van de bestaande regelgeving waren zeer incrementeel ten opzichte van de manier waarop het financieel-economische systeem werkte in redelijk strak gecontroleerde, particulier gecontroleerde infrastructuren.

De markt voor cryptocurrency is de afgelopen jaren enorm populair geworden en een toenemend aantal landen wil de ruimte reguleren.