CEO NEAR: meer instellingen geïnteresseerd in investeren in crypto

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

CEO NEAR: meer instellingen geïnteresseerd in investeren in crypto

By Hassan Maishera - Kort bericht

Institutionele beleggers betreden langzaam de cryptocurrency-industrie door de activa rechtstreeks te verwerven of te investeren in crypto-gerichte projecten.

Marieke Flament, de CEO van NEAR Foundation, is van mening dat steeds meer instellingen van plan zijn te investeren in cryptocurrencies.

Ze noemde dit tijdens een interview op de lopende Paris Blockchain Week Summit. Volgens Flament resulteert de overgang van Web2-bedrijven naar Web3 in een grotere participatie van institutionele beleggers in de cryptocurrencies-ruimte:

“We zien een zeer sterke behoefte van institutionele beleggers om de ruimte te begrijpen, om te begrijpen waar ze kunnen deelnemen.”

De cryptoruimte blijft grotendeels ongereguleerd in verschillende delen van de wereld. Flament is van mening dat regulering een grote rol zal spelen bij het bepalen van de mate waarin instellingen betrokken zijn bij de cryptocurrency-industrie,

Flament voegde eraan toe dat een van de prioriteiten van de NEAR Foundation is hoe ze kunnen helpen bij de regulering van het crypto-ecosysteem:

“We moeten meer gecoördineerd zijn in het hebben van een stem voor de industrie en uiteindelijk samenkomen met regelgevers.”

Verschillende landen, waaronder de Verenigde Staten, werken aan het uitrollen van beleid om de snelgroeiende cryptocurrency-industrie goed te reguleren.

Gedecentraliseerde autonome organisaties (DAO’s) worden steeds populairder binnen het crypto-ecosysteem. Flament wees erop dat ze enthousiast is over de opkomst van DAO’s en wat ze te bieden hebben aan de cryptocurrency-ruimte.

Het gedecentraliseerde karakter van DAO’s is een enorm positief punt voor de markt, en Flament is van plan er meer van naar de NEAR-blockchain te trekken.

NEAR, het native token van de Near-blockchain, is een van de toonaangevende cryptocurrencies volgens marktkapitalisatie. Het is de 18e grootste cryptocurrency volgens marktkapitalisatie en een van de snelstgroeiende.

Op het moment van schrijven handelt NEAR tegen $15,69 per munt, meer dan 20% lager dan de hoogste prijs ooit van $20. NEAR heeft de afgelopen 24 uur meer dan 3% van zijn waarde verloren, omdat de bredere cryptomarkt ondermaats presteert.