Chainlink (LINK) prijs bereikt de 40 dollar weerstand: wat nu?

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Chainlink (LINK) prijs bereikt de 40 dollar weerstand: wat nu?

By Hassan Maishera - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022
Het LINK symbol met staafdiagrammen

Chainlink worstelt om voorbij het 40 dollar weerstandspunt te komen nu de bredere markt na recente winsten stagneert

De bredere cryptomarkt begon de week positief, boekte winsten en herstelde van een deel van de verliezen van vorige week. De rally is nu echter ten einde, waarbij Bitcoin en enkele andere toonaangevende cryptovaluta’s de afgelopen dagen een langzamere groei hebben laten zien.

Chainlink zit ook in deze categorie. De 12e grootste cryptovaluta op basis van marktkapitalisatie is de afgelopen 24 uur slechts 0,2% gestegen. LINK handelt zo rond de 35 dollar en vindt het moeilijk om voorbij de grote weerstand van 40 dollar te komen.

Het zal de bredere markt nodig hebben om zich opnieuw te herstellen als het deze barrière graag wil doorbreken en er naar wil streven om de komende dagen nog hoger te handelen.

Het Dusk Network gaat met Chainlink integreren

LINK haar strijd in de afgelopen 24 uur is ondanks de aankondiging van Dusk Network’s plannen om met Chainlink te integreren. Het gedecentraliseerde financiën (DeFi) ecosysteem krijgt dankzij deze integratie uitgebreide privacy functies. Dusk zal de prijsfeed gegevens van Chainlink’s oracle netwerk gebruiken om zo een echte privacy in de DeFi ruimte te ondersteunen voor veilige en vertrouwde cross-chain bruggen.

LINK prijsvooruitzicht

LINK zat de afgelopen uren in de 35 dollar omgeving vast, waarbij de bulls moeite hebben om het voorbij het volgende weerstandspunt te pushen.

Als deze trend zich voortzet, dan kunnen de bears de controle herwinnen, wat tot een enorm prijsverlies zal leiden. Op dit moment handelt LINK met 36,53 dollar onder haar 100 dagen eenvoudig voortschrijdend gemiddelde.

LINK/USD 4-uurs prijsgrafiek. Bron: Coinalyze

De MACD line worstelt om uit haar bearishe zone te komen, terwijl een RSI in de neutrale zone betekent dat de markt in beide richtingen zou kunnen bewegen. Een massale uitverkoop voorbehouden, zouden de bulls het 30 dollar ondersteuningspunt moeten kunnen verdedigen.

In het geval van een opleving zou het LINK/USD handelspaar echter voorbij het weerstandspunt van 40 dollar kunnen komen om zo een nieuwe recordhoogte van 45 dollar proberen neer te zetten. Het zou echter toch nog de hulp van de bredere cryptomarkt nodig hebben, aangezien Bitcoin en andere toonaangevende Altcoins in de afgelopen uren gestagneerd zijn.