Chiliz (CHZ) prijs stijgt na lancering nieuwe DEX voor gebruikers

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Chiliz (CHZ) prijs stijgt na lancering nieuwe DEX voor gebruikers

By Charles Thuo - Kort bericht

Terwijl de cryptomarkt langzaam herstelt van de duik van vorige week, is het Chiliz (CHZ)-token vandaag met meer dan 8% gestegen en is het vandaag een van de grootste winnaars op de cryptomarkt geworden, terwijl de totale cryptomarktwaarde in de afgelopen 24 uur met ongeveer 1,8% is gedaald. .

Op het moment van schrijven handelt Chiliz (CHZ) op $0,1289, een stijging van 8,79% na terug te keren van een dagelijkse high van $0,1403.

CHZ chain 2.0 nieuwe DEX voor fantokens

CHZ, Chiliz blockchain native token, dat sportteams helpt bij het lanceren van hun fantokens, is losgekoppeld van de aanhoudende marktsentimenten, met zijn recente rally die het helpt om het verlies van de afgelopen week te dekken.

Chiliz CEO, Alexandre Dreyfus, merkte op dat CHZ chain 2.0 de eerste gedecentraliseerde crypto-uitwisseling (DEX) voor hun fantokens zal lanceren. Met deze stap zal naar verwachting de liquiditeit van het token toenemen, maar de nieuwe DEX zal ook bepaalde mogelijkheden bieden waarmee externe ontwikkelaars nieuwe functies kunnen ontwikkelen.

Fans die in de fantokens investeren, zullen de mogelijkheid verdienen om met andere clubs te communiceren, maar dit heeft nog niet veel impact op de markt gehad, aangezien sommige houders van fantokens klagen dat de voordelen het niet waard zijn.

Hoewel het token CHZ de afgelopen maand nog steeds met meer dan 38% is gedaald als gevolg van de recente marktcrash, heeft het stand gehouden door zijn positie op de 65-posities van de grootste crypto’s op de markt te handhaven.