HomeChiliz zet vóór de Euro 2020 haar beste beentje voor – waar het te kopen

Chiliz zet vóór de Euro 2020 haar beste beentje voor – waar het te kopen

Chiliz (CHZ) heeft de afgelopen 24 uur een dramatische prijsstijging van 43% gezien terwijl de munt op Coinmarketcap trending is

Chiliz is een blockchain fintech provider voor sport en entertainment. Het project heeft tot doel een platform te bieden voor sportfans om met hun teams in contact te komen voor betalingen en digitale producten, plus alternatieve betaalmethoden te bieden.

Volgens de Chiliz website zijn enkele grote voetbalclubs al een partnerschap met het project aangegaan, zoals PSG, Manchester City en FC Barcelona, wat mogelijk tot de prijsstijging heeft geleid.

Voetbal- en andere sportteams tonen steeds meer interesse in blockchain technologie en cryptovaluta’s als mogelijkheden om beter met hun fans in contact te komen.

FC Barcelona had al een eigen fantoken onthuld waarmee fans over clubbeslissingen kunnen stemmen, zoals tenue ontwerpen en andere ontwerpkeuzes. Als Barcelona alsmede een partner van Chiliz is, dan zal het interessant zijn om te zien hoe de club dit in haar bestaande infrastructuur opneemt.

Waar Chiliz te kopen

eToro

Registreer je onmiddelijk met eToro

Binance

Binance is exponentieel gegroeid sinds het werd opgericht in 2017 en is nu een van de, zo niet de grootste cryptogeld uitwisselingen op de markt.

Registreer je onmiddelijk met Binance

Waarom is Chiliz nu zeer in trek?

Aangezien de verlate Euro 2020 vanavond van start gaat, is het mogelijk dat er meer belangstelling voor sportgerelateerde projecten is; dit in de hoop dat het toernooi een katalysator voor deze projecten zal zijn om nog meer winst te boeken.

In het openingsduel van het toernooi speelt Turkije vanavond tegen Italië in wat een langverwachte terugkeer naar het internationale voetbal zal worden.

Chiliz (CHZ) is het utility token van Socios.com, dat helpt om de betrokkenheid van fans te vergemakkelijken. Liefhebbers kunnen naar deze website gaan om er tokens aan te schaffen om zo deel te kunnen nemen aan smart contracts die speciaal voor hun club opgezet zijn.

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, social media functies te leveren, en om jou een betere gebruikservaring te bieden. Door verder te bladeren op de site of door op ‘Oké, bedankt’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website.