HomeCoinbase breidt de diensten voor institutionele beleggers uit

Coinbase breidt de diensten voor institutionele beleggers uit

Coinbase Prime biedt geavanceerde handels-, data-analyse en bewaringsdiensten voor geavanceerde en institutionele beleggers

Coinbase Institutional maakte gisteren de onthulling van een nieuw aanbod voor de institutionele markt bekend met haar lancering van de bètaversie van Coinbase Prime. De volledig geïntegreerde prime brokerage oplossing staat los van de Coinbase uitwisseling en biedt toonaangevende bewaringsdiensten, prime services, data-analyse en een geavanceerde handel.

Coinbase Institutional is dé productsuite voor instellingen en professionele investeerders die meer zicht op digitale activa willen krijgen. Het platform beschikte eind maart 2021 al over 122 miljard dollar aan activa en meer dan 8.000 klanten.

Door haar robuuste diensten wil Coinbase Institutional een hoog niveau van beveiliging, liquiditeit en prestaties bieden, terwijl Coinbase Custody alsmede opslagoplossingen voor meer dan 100 activa in 15 verschillende blockchains biedt.

Aangezien de populariteit van cryptogeld de afgelopen zes maanden gegroeid is, beginnen alsook vooraanstaande investeerders het serieus te verkennen, en velen hebben het inmiddels al aan hun portfolio’s toegevoegd. Bedrijven beginnen ook steeds meer interesse in het toevoegen van crypto aan de balans te tonen, met bedrijven als MicroStrategy en Meitu die daarin vooroplopen.

Coinbase Prime is gecreëerd om de tools en services te bieden die nodig zijn om aan deze nieuwe vraag te voldoen. Gebaseerd op de feedback van honderden klanten, wil Coinbase Prime instellingen de meest vertrouwde, intuïtieve en naadloze werkwijze bieden om hun crypto-activa te beheren.

Coinbase heeft in de afgelopen jaren, als onderdeel van haar toewijding aan de institutionele ruimte, bedrijven zoals Tagomi, Xapo en Skew overgenomen. Coinbase Prime biedt complexe handelsfuncties, tools en rapportage om aan de behoeften van meer gevorderde handelaren te voldoen.

Enkele kenmerken van het nieuwe aanbod zijn onder meer de toegang tot meer dan 10 locaties voor een diepe liquiditeit, slimme orderroutering en geavanceerde algoritmen om zo de marktimpact en slippage te minimaliseren. De activa kan naadloos tussen de gescheiden cold storage en de handelsbalans overgedragen worden, met een toegang tot native crypto functies zoals staken en governance.

Klanten zullen, door middel van gedetailleerde transactiekosten analyserapporten plus een conciërge ondersteuning van het Coinbase handelsteam, dekking en accountbeheer, alsook meer transparantie verkrijgen.

We hebben onlangs een trend van de toenemende institutionele acceptatie gezien, en met de lancering van producten zoals Coinbase Prime, wordt er zo de nodige infrastructuur opgezet om crypto mainstream te maken.

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, social media functies te leveren, en om jou een betere gebruikservaring te bieden. Door verder te bladeren op de site of door op ‘Oké, bedankt’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website.