Coinbase Card voegt ondersteuning toe voor Apple Pay en Google Pay

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Coinbase Card voegt ondersteuning toe voor Apple Pay en Google Pay

By Hassan Maishera - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022
Een man die Apple Pay op een POS terminal gebruikt

Coinbase Card ondersteunt nu Apple Pay en Google Pay, waardoor kaartgebruikers hun cryptovaluta’s met behulp van mobiele betalingsplatforms kunnen uitgeven

De crypto-uitwisseling Coinbase heeft aangekondigd dat haar Coinbase Card nu aan Google Pay en Apple Pay gekoppeld kan worden, waardoor Coinbase Card gebruikers hun Visa betaalpas kunnen gebruiken om via mobiele betalingsplatforms voor goederen en diensten te betalen.

In een blog post vertelde Coinbase: “Je kunt nu je Coinbase Card met Apple Pay en Google Pay gebruiken om het zo nog gemakkelijker te maken om thuis en onderweg crypto uit te geven”. De crypto-uitwisseling moedigt haar gebruikers aan om de Apple Pay en Google Pay diensten via hun kaart te gebruiken om zo tot 4% aan crypto rewards terug te verdienen.

Volgens Coinbase heeft de stijging van het aantal mobiele telefoon betalingen de afgelopen maanden hen ervan overtuigd om Apple Pay en Google Pay te integreren. Miljoenen mensen in de Verenigde Staten gebruiken deze betaalmethoden nu om voor dagelijkse aankopen te betalen, waaronder boodschappen, kantoorbenodigdheden en meer. Coinbase verklaarde dat gebruikers 1% aan cashback rewards in Bitcoin terug kunnen verdienen of 4% in Stellar Lumens.

De crypto-uitwisseling heeft een tutorial toegevoegd over hoe haar klanten de Coinbase Card aan hun Apple Pay en Google Pay accounts kunnen toevoegen. De Coinbase Card gebruikers kunnen het nu al met deze betalingsplatforms gaan gebruiken, zelfs als ze hun fysieke kaart nog niet ontvangen hebben.

Coinbase voegde eraan toe dat het zich inzet om ervoor te zorgen dat mensen het gemakkelijk vinden om cryptogeld uit te geven. “Het gebruik van Coinbase Card met Apple Pay en Google Pay maakt het nu nog gemakkelijker om je crypto uit te geven en te laten groeien. Dit is nog maar het begin: we zullen voor jou doorgaan met het bouwen van meer manieren om je crypto rewards te maximaliseren en gemakkelijker crypto in jouw dagelijks leven te gebruiken”, meldde Coinbase.

Deze recentste ontwikkeling signaleert alsmede de verdere betrokkenheid van Apple in de cryptowereld. De techgigant maakte vorige week bekend dat het een manager wil inhuren die voor de alternatieve betalingsruimte verantwoordelijk zal zijn. Er wordt van de voorkeurskandidaat verwacht dat hij of zij ten minste vijf jaar ervaring in de crypto-omgeving heeft.