Commercial Data Storage (CDS) prijs stijgt met 540% – waar kun je CDS kopen?

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Commercial Data Storage (CDS) prijs stijgt met 540% – waar kun je CDS kopen?

By Jack Pearson - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

Commercial Data Storage prijs is de afgelopen 24 uur vervijfvoudigd

Nadat het eind mei op de markt kwam, bleef Commercial Date Storage (CDS) gedurende 11 dagen op hetzelfde prijsniveau, totdat het plotseling met 540% steeg.

De onverwachte prijssprong heeft ertoe geleid dat CDS een trend op Coinmarketcap werd, iets wat de aandacht van handelaren heeft getrokken.

Het project meldt dat zijn protocol POTS (Proof of Traffic-Measured Storage) is, dat gebruikmaakt van “consensustechnologie voor handelsopslag, zich op de opslag van financieel verkeer richt, en zich inzet voor het realiseren van vertrouwen, veiligheid, efficiënte probleemoplossingen, plus de bevordering van financiële bedrijfsontwikkeling in financiële transacties.”

Waar CDS te kopen

Plus500

Plus500 is een toonaangevende leverancier van Contracts for Difference (CFD's), het leveren van Leveraged handel op 2000 financiële instrumenten, waaronder Forex, grondstoffen, indices, aandelen, opties en Cryptocurrencies.

Waarom kijken handelaren naar Commercial Data Storage?

Na op Coinmarketcap trending te zijn èn het showen van een prijsstijging van meer dan 500%, is het geen wonder dat CDS opnieuw aandacht krijgt.

Als de huidige trend zich voortzet, dan kunnen de handelaars die het vandaag kopen meer winst boeken als dit momentum aanhoudt.

Het handelsvolume van het project heeft, na een piek van 628% in de afgelopen 24 uur, een nieuw niveau bereikt. De totale volume is nog steeds minder dan 1 miljoen dollar, wat betekent dat alle handelaren die op het moment van schrijven de markt ervan betreden nog steeds behoorlijk vroeg zijn.