Compound Finance patch om COMP distributie naar ‘normaal’ terug te brengen

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Compound Finance patch om COMP distributie naar ‘normaal’ terug te brengen

By Benson Toti - Kort bericht

Het uitleenprotocol leed aan een exploit die na een nieuwe patch eind september zijn COMP tokendistributie beïnvloedde

Compound Finance, een belangrijke speler in het gedecentraliseerde financiële (DeFi) ecosysteem, heeft aangekondigd dat de oplossing voor een bug waarbij gebruikers ten onrechte voor miljoenen dollars aan COMP tokens ontvingen, op zaterdag 9 oktober uitgevoerd zal worden.

Dit is nadat een voorstel om deze kwetsbaarheid te patchen simpel tijdens een stemming op 7 oktober werd aangenomen. Volgens het Compound Labs team heeft de community in totaal 1.037.107 COMP tokens ten gunste van Proposal 64 toegezegd, een upgrade die er op ingesteld is om de bugfix te introduceren.

Deze unanieme stemming stelt Compound Labs in staat om naar de volgende stap door te gaan, waarbij de meeste gebruikers er zeker van kunnen zijn dat ze zodra de patch plaatsvindt een ‘normale’ tokendistributie zullen zien.

“De COMP distributie zal na de uitvoering ervan voor de meerderheid van de gebruikers weer normaal worden”, tweette het uitleenprotocol.

Gebruikers die door de bug getroffen zijn die op Proposal 62 volgde “kunnen hun COMP pas na een toekomstige patch claimen”, voegde het platform eraan toe, verwijzend naar de defecte distributie die het protocol op 30 september onderging.

Terwijl Proposal 63 de foutieve toewijzing van tokens probeert tegen te gaan, zorgt de vertraging bij het uitvoeren van deze patch ervoor dat er miljoenen dollars aan waarde van het COMP token uit het Reservoir van het protocol werden afgevoerd.

Veel van degenen die de ‘gratis’ tokens hebben ontvangen, hebben ze naar het Compound contract teruggezonden.

De prijs van COMP is in de markt van een dieptepunt van 293 dollar hersteld die vorige week werd gezien om momenteel weer rond de 329 dollar te verhandelen. De waarde van het 73e gerangschikte cryptoproject is de afgelopen 24 uur zelfs met nog 5,1% gestegen, aangezien de kopers graag meer winst nastreven.

Gezien de opleving van Bitcoin boven de 55.000 dollar en het potentieel voor de markt om nog beter te presteren, zou COMP haar opwaartse kracht kunnen vergroten om zo het hoogste punt van september van 370 dollar te bereiken.