Kosmos prijsvoorspelling als ATOM belangrijkste ondersteuningsniveau bereikt

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Kosmos prijsvoorspelling als ATOM belangrijkste ondersteuningsniveau bereikt

By Crispus Nyaga - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

De Kosmos-prijs zakte donderdag naar een belangrijk ondersteuningsniveau toen beleggers reageerden op de aanhoudende crisis in Europa. De munt handelt nu op $24,75, wat een paar punten boven het dieptepunt van deze week is, op $21,75. De totale marktkapitalisatie is gestegen tot meer dan $7,2 miljard, waarmee het de 21e grootste cryptocurrency ter wereld is.

Kosmos veert terug

Cosmos is een toonaangevend blockchainplatform dat de industrie veel beter wil maken. Het maakt gebruik van de Inter-Blockchain Communication (IBC) -technologie om meerdere cryptocurrencies te verbinden die zijn gemaakt met dezelfde of verschillende ketens.

Volgens zijn website is het door honderden cryptocurrencies zoals Binance Coin, LUNA en Crypto.com gebruikt om ervoor te zorgen dat ze goed met elkaar kunnen communiceren. De munten in zijn ecosysteem hebben een totale marktkapitaalwaarde van meer dan $150 miljard.

Cosmos heeft ook een SDK, een tool waarmee ontwikkelaars gedecentraliseerde projecten kunnen bouwen die met elkaar verbonden zijn. Terra is de meest succesvolle van deze toepassingen. Het heeft een marktkapitalisatie van meer dan $25 miljard, waarmee het de 9e grootste munt ter wereld is. Osmose is een ander belangrijk project dat is gebouwd met behulp van de Cosmos SDK.

Zoals alle cryptocurrencies staat de ATOM-prijs de afgelopen maanden enorm onder druk. De prijs is dit jaar met ongeveer 45% gecrasht ten opzichte van de hoogste tijd. Deze daling is te wijten aan de aanhoudende angst dat de Federal Reserve dit jaar een agressievere toon zal omarmen. Analisten verwachten nu al dat de bank ongeveer drie renteverhogingen zal doorvoeren.

De daling gebeurde ook vanwege de aanhoudende geopolitieke spanningen in Europa. Donderdag kondigde Vladimir Poetin een aanval aan op Oekraïne, die de meeste activa naar beneden sleepte.

Tijdens de nachtelijke sessie steeg de Kosmos-prijs echter toen beleggers de sancties van president Biden toejuichten. Ze zijn van mening dat deze sancties niet ver genoeg gaan om Poetin af te schrikken.

Kosmos prijsvoorspelling

De daily chart laat zien dat de ATOM-prijs zich de afgelopen maanden in een sterke bearish trend bevindt. Als gevolg hiervan is de munt erin geslaagd om onder de voortschrijdende gemiddelden van 25 en 50 dagen te komen. Bij nadere beschouwing blijkt dat de koers donderdag opnieuw een belangrijke ondersteuning van $21,76 heeft getest. Deze prijs lag langs de stijgende trendlijn die in blauw wordt weergegeven.

Daarom maakt de rebound-ervaring op vrijdag deel uit van een dead cat bounce, wat betekent dat de bearish trend op korte termijn intact blijft.