Cosmos prijsvoorspelling nu het ecosysteem blijft groeien

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Cosmos prijsvoorspelling nu het ecosysteem blijft groeien

By Onose Enaholo - Kort bericht
Bijgewerkt 26 January 2023

De Cosmos prijs bevond zich de afgelopen dagen in een krappe bandbreedte, omdat beleggers optimistisch bleven over het ecosysteem. Het ATOM-token wordt verhandeld op $28,40, hetzelfde als de afgelopen dagen. Deze prijs ligt ongeveer 38% onder het hoogste punt ooit, wat een betere prestatie is dan de meeste munten.

Groei van het Cosmos ecosysteem

Cosmos is een van de meest unieke netwerken in het blockchain-netwerk. Het maakt gebruik van de Inter Blockchain Communication (IBC) technologie om een onderling verbonden ecosysteem van apps te helpen bouwen.

Dit is handig omdat op dit moment de meeste cryptocurrencies in silo's zijn geplaatst en daarom niet met elkaar kunnen communiceren. De technologie is omarmd door meer dan 260 cryptocurrencies zoals onder andere Ankr, Binance Smart Chain, Crypto.com en Decimal.

Cosmos heeft ook een SDK-platform dat ontwikkelaars helpt bij het bouwen van hoogwaardige gedecentraliseerde applicaties en organisaties. De bekendste hiervan is Terra, waarvan token LUNA nu de 8e grootste cryptocurrency ter wereld is.

Cosmos werd ook gebruikt om Osmosis te bouwen, een DeFi-platform met miljarden aan totale waarde vergrendeld (TVL). Dit jaar zullen er in Cosmos nog meer DeFi-platforms worden gelanceerd. Archway voert bijvoorbeeld een testnet uit op Cosmos. Het is een gestimuleerd slim contractplatform dat CosmWasm-integratie biedt.

Andere langverwachte projecten die hun testnetten in Cosmos Hub uitvoeren, zijn Celestia, Tgrade en Umee. Umee biedt een gedecentraliseerde infrastructuur voor alle ketenoverschrijdende integraties, terwijl Tgrade het eerste gereguleerde DeFi-platform is. Daarom is de kans groot dat de Cosmos prijs het dit jaar goed zal doen naarmate het ecosysteem groeit.

Ondertussen is de ATOM prijs stabiel gebleven dankzij Gravity Bridge, dat een paar maanden geleden werd gelanceerd. Tot op heden is het netwerk uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende Cosmos ketens. Het is ook omarmd door het Cosmos NFT-platform en heeft de eerste airdrops voor ATOM gelanceerd.

Cosmos prijsvoorspelling

De dagelijkse grafiek laat zien dat de ATOM-prijs zich de afgelopen dagen in een krappe marge bevindt. De munt is erin geslaagd om onder het belangrijkste weerstandsniveau van $45 te komen, wat het hoogste punt was in 2021 en 2022. De munt is gestegen boven de stijgende trendlijn die in blauw wordt weergegeven en bewoog iets onder de voortschrijdende 25,- en 50-daagse gemiddelden.

Daarom is de kans groot dat de Cosmos prijs de komende dagen zal terugveren. Als dat gebeurt, is het volgende belangrijke niveau om naar te kijken $45.