Cronos prijsvoorspelling: driehoekspatroon voorafgaand aan FIFA partnerschap

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Cronos prijsvoorspelling: driehoekspatroon voorafgaand aan FIFA partnerschap

By Crispus Nyaga - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

De prijs van Cronos bleef binnen een krap bereik voorafgaand aan een nieuwe samenwerkingsovereenkomst tussen Crypto.com en FIFA. de munt wordt verhandeld op $0,4226, waar hij de afgelopen dagen was. De prijs ligt ongeveer 56% onder het hoogste punt ooit, wat de totale marktkapitalisatie op ongeveer $10,57 miljard brengt, waarmee het de 17e grootste munt ter wereld is.

FIFA partnerschap met Crypto.com

Crypto.com is een van de toonaangevende bedrijven in de blockchain-industrie. Het bedrijf staat bekend om zijn grote reeks producten en diensten, zoals een NFT-marktplaats, betaalkaart, uitwisseling en margehandelsplatform. Volgens haar website heeft het meer dan 10 miljoen klanten van over de hele wereld.

Crypto.com zal vandaag zijn nieuwste samenwerking onthullen. Volgens de Financial Times zal het een deal sluiten met de FIFA waardoor het de officiële cryptocurrency-sponsor wordt voor het WK van dit jaar in Qatar. Het bedrag van de deal is niet bekendgemaakt, maar het zal naar verwachting meer dan $100 miljoen bedragen. Andere sponsors van de FIFA zijn bedrijven als Adidas en Coca-Cola.

Crypto.com heeft sportreclame en sponsoring gebruikt om zijn merk te laten groeien. Het voormalige Staples Center staat nu bijvoorbeeld bekend als Crypto.com Center. Het bedrijf is ook een van de grootste sponsors in de Formule 1, het meest prestigieuze race-evenement ter wereld.

Het heeft ook veel geld uitgegeven op gebieden als UFC en Australian Football. Het belangrijkste was dat het miljoenen besteedde aan het sponsoren van Super Bowl, een evenement dat werd gezien door meer dan 120 miljoen Amerikanen.

Als privébedrijf publiceert Crypto.com zijn financiële resultaten niet. Als zodanig is het een beetje moeilijk om te voorspellen of deze marketingevenementen effectief zijn geweest of niet. Een manier om de beoordeling uit te voeren, is door te kijken naar de prestaties van Cronos, een blockchain-project waarvan het eigenaar is. Zoals de meeste munten, is het met meer dan 50% gecrasht vanaf het hoogste punt ooit.

Cronos prijsvoorspelling

De dagelijkse grafiek laat zien dat de CRO-prijs zich de afgelopen weken in een krappe marge heeft bevonden. Als gevolg hiervan wordt de munt op hetzelfde punt verhandeld als de voortschrijdende gemiddelden van 25 en 50 dagen. Oscillatoren zoals de Relative Strength Index (RSI) en de MACD bevinden zich ook op een neutraal niveau.

Bij nadere beschouwing blijkt dat de munt een symmetrisch driehoekspatroon heeft gevormd, dat zijn samenvloeiingszone nadert. Daarom is de kans groot dat de munt op korte termijn een doorbraak zal hebben. De belangrijkste ondersteunings,- en weerstandsniveaus om naar te kijken zijn $0,3125 en $0,50.