Crypto.com officiële sponsor FIFA World Cup 2022, wat is de invloed op CRO?

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Crypto.com officiële sponsor FIFA World Cup 2022, wat is de invloed op CRO?

By Milko Trajcevski - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022
  • FIFA heeft aangekondigd dat Crypto.com een officiële sponsor wordt van het volgende WK in Qatar.

  • De branding van Crypto.com zal binnen en buiten de stadions verschijnen voor het evenement dat in november is gepland.

  • De crypto-uitwisseling biedt zijn gebruikers ook de mogelijkheid om wedstrijden bij te wonen en zelfs officiële merchandise te winnen.

Cronos (CRO) is het native cryptocurrency-token dat wordt gebruikt binnen de Chronos Chain, een gedecentraliseerde en open-source blockchain die is ontwikkeld door het bedrijf Crypto.com.

Cronos Chain is een van de vele producten die beschikbaar zijn op Crypto.com, die is ontworpen om de algehele acceptatie van cryptocurrencies op wereldwijde schaal te versnellen.

Sponsoring van de FIFA World Cup 2022 als katalysator voor groei

Crypto.com maakte via een bericht op Twitter op 23 maart 2022 bekend dat het de officiële sponsor zou zijn van het volgende WK in Qatar. FIFA is het internationale bestuursorgaan voor veel grote voetbaltoernooien.

De vereniging zei zelfs dat de branding van Crypto.com zowel binnen als buiten de stadions zou verschijnen voor de FIFA World Cup Qatar 2022 die gepland staat in november.

De crypto-exchange biedt zijn gebruikers ook de mogelijkheid om de wedstrijden bij te wonen en zelfs officiële merchandise te winnen als onderdeel van de sponsoring.

Volgens de FIFA Chief Commercial Officer, Kay Madati, zal de deal helpen om de games op wereldwijde schaal te laten groeien, waar de samenwerking van Crypto.com met andere entiteiten over de hele wereld werd genoemd.

Hierdoor zal Crypto.com waarschijnlijk een meer internationaal publiek bereiken vanwege de populariteit van voetbal over de hele wereld.

Volgens de FIFA keken uiteindelijk meer dan 3,5 miljard mensen naar het WK voetbal van 2018 in Rusland, en meer dan een miljard mensen keken naar de finale tussen Frankrijk en Kroatië.

Moet je Cronos (CRO) kopen?

Op 23 maart 2022 had Cronos (CRO) een waarde van $0,422.

Om ons een beter beeld te geven van wat voor soort waarde dit is voor het CRO cryptocurrency-token, gaan we de hoogste waarde aller tijden van het token bespreken naast de prestaties die het de afgelopen maand liet zien.

Het hoogste punt ooit van de Cronos (CRO)-token was op 24 november 2021, toen de token een waarde van $0,965407 bereikte.

Wanneer we de prestaties van het token in de afgelopen maand bekijken, had Cronos (CRO) zijn hoogste waarde op 10 februari,  $0,5352 bereikte.

Het laagste punt was op 24 februari, toen het token daalde tot $0,353. Hier kunnen we zien dat het token in waarde is gedaald met $0,1822 of met 34%.

Van 24 februari tot 23 maart steeg CRO echter in waarde met $0,069 of met 19%.

Met dit alles in overweging genomen, kan CRO eind maart 2022 $0,6 bereiken, waardoor het een solide token is om te kopen.