Crypto.com tekent een sponsorovereenkomst met een NHL team

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Crypto.com tekent een sponsorovereenkomst met een NHL team

By Hassan Maishera - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

Crypto.com is een partnerschap met het NHL team The Montreal Canadiens aangegaan, het tweede sport partnerschap in twee weken

De crypto-uitwisseling Crypto.com heeft meegedeeld dat het een sponsorovereenkomst met het Montreal Canadiens NHL team heeft gesloten. De Montreal Canadiens is een professioneel ijshockeyteam uit Montreal.

Crypto.com meldde in haar aankondiging dat de samenwerking met The Montreal Canadiens voor een jaar is. De financiële details van de sponsorovereenkomst werden echter niet bekendgemaakt. Cryptogeld entiteiten vinden langzaam hun weg naar de sportwereld door professionele teams te sponsoren.

De digitale valuta uitwisseling is daardoor één van de meest actieve crypto entiteiten in de sportwereld geworden. De deal met The Montreal Canadiens komt amper twee weken nadat het met een ander sportteam een samenwerkingsverband aanging.

Crypto.com kondigde namelijk eerder deze maand aan met het nieuw gevormde Aston Martin Formule 1 team samen te werken. De samenwerking tussen Crypto.com en Aston Martin werd omschreven als “Twee dynamische merken, beide met een passie voor snelheid, technologie en op de toekomst gericht denken”.

De raceauto’s van Aston Martin zullen tijdens het Formule 1 seizoen het merk Crypto.com bevatten. Het partnerschap van Crypto.com met The Montreal Canadiens houdt in dat het dit jaar tot nu toe twee sportieve deals heeft afgesloten. Het Crypto.com project is de afgelopen maanden behoorlijk gegroeid en het team wil via sponsoring en andere kanalen nog meer gebruikers aantrekken.

Bovendien is Crypto.com, door met de The Montreal Canadiens samen te werken, het eerste cryptobedrijf geworden dat zich in de NHL begeeft.

Cryptoprojecten betreden de sportwereld

Crypto entiteiten komen langzaam de sportwereld binnen. Eerder deze maand meldde de Miami Herald dat de crypto-uitwisseling FTX met de Miami Dade County in Florida in onderhandeling is om de basketbal arena van Miami Heat te sponsoren. FTX staat naar verluidt op het punt om een deal met de provincie te ondertekenen, die eigenaar van het stadion en haar naamgevingsrechten is.

Het NFT fan token project Chiliz is een ander succesvol cryptoproject met partnerschappen in de sportwereld. Het project is enorm populair in het Europese voetbal geworden en heeft onlangs aangekondigd dat het haar aanwezigheid naar Noord-Amerika zal uitbreiden.