Crypto investeerders moeten bij huidige markt aanhouden, aldus mede-oprichter van IoTeX

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Crypto investeerders moeten bij huidige markt aanhouden, aldus mede-oprichter van IoTeX

By Hassan Maishera - Kort bericht

De markt voor cryptocurrency is momenteel zwaar bearish, terwijl Bitcoin nog steeds worstelt onder de $40k.
De mede-oprichter van IoTeX, Dr. Raullen Chai, heeft er bij cryptocurrency-investeerders op aangedrongen hun investeringen aan te houden ten tijde van de huidige bearish markt. Volgens Chai zou de markt voor cryptocurrency tegen het einde van het jaar nieuwe all-time highs kunnen bereiken.

Chai zei dat hoewel Bitcoin zou kunnen dalen naar $10.000 en Ether naar $800, de markt zich zou kunnen herstellen en tegen het einde van 2022 gemakkelijk nieuwe all-time highs zou kunnen bereiken. Hij zei;

"Ik zou investeerders zeker niet aanmoedigen om hun crypto nu te verkopen in de hoop ze tegen een lagere prijs terug te kopen, aangezien de realiteit is dat niemand weet wanneer we de bodem zullen bereiken en wanneer de markt weer zal stijgen."

Chai is momenteel optimistisch over de markt voor cryptocurrency, maar geeft toe dat bepaalde factoren tegen de markt kunnen werken.

Hij noemde de Russische invasie, samen met stijgende rentetarieven en het vooruitzicht van nieuwe COVID-19-varianten als mogelijke factoren die de prestaties van de cryptomarkt negatief kunnen beïnvloeden. Chai:

"Bovendien moeten spanningen tussen Rusland en Oekraïne – naast andere geopolitieke,- en economische spanningen – worden gevolgd, omdat ze institutionele en particuliere beleggers kunnen afschrikken en kunnen leiden tot enorme prijsveranderingen als gevolg van verminderde risicobereidheid."

De markt voor cryptocurrency bevindt zich sinds november in een bearish trend. In november bereikte Bitcoin een nieuw record van $69.044, terwijl Ether bijna het psychologische niveau van $5.000 overschreed.

Bitcoin heeft sindsdien echter meer dan 45% van zijn waarde verloren en handelt momenteel rond de $38k per munt. Ether heeft ook meer dan 40% van zijn waarde verloren en handelt boven $2.600.

De totale marktkapitalisatie voor cryptocurrency daalde van het hoogste punt ooit van $3 biljoen tot nu boven $1,7 biljoen. Er zijn verschillende voorspellingen geweest over de markt voor cryptocurrency, sommigen verwachten dat de bearish trend nog een tijdje zal aanhouden.