Crypto is een enorm hulpmiddel, aldus congreslid Ro Khanna

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Crypto is een enorm hulpmiddel, aldus congreslid Ro Khanna

By Hassan Maishera - Kort bericht

Cryptocurrencies zijn de afgelopen jaren enorm populair geworden en meer mensen herkennen ze nu vanwege hun verschillende kenmerken.

Congreslid Ro Khanna, die Silicon Valley vertegenwoordigt, is van mening dat cryptocurrency een enorm hulpmiddel is om decentralisatie te bereiken. Dat deed hij tijdens een recent interview met Yahoo Finance.

Tijdens het interview wees congreslid Khanna op de verschillende voordelen van cryptocurrencies. Hij verklaarde:

“Het is een enorm hulpmiddel. Wat is cryptocurrency eigenlijk? In de kern is het een technologie die decentralisatie mogelijk maakt, het neemt de noodzaak van een derde partij weg. Je hebt een grootboek, in feite een boekhoudboek dat openbaar is, dus je hebt geen verificatie door derden nodig.”

Khanna’s opmerking komt niet als een verrassing, aangezien hij een district vertegenwoordigt waar het hoofdkantoor is gevestigd van enkele van de toonaangevende technologiebedrijven zoals Intel en Apple. Silicon Valley is de thuisbasis van technologische innovatie in de Verenigde Staten, en crypto is een van de populairste technologische creaties van de afgelopen jaren.

Khanna is onlangs benoemd tot lid van de House Conference Committee voor de America COMPETES Act. De groep richt zich op het bevorderen van wetgeving om het vermogen van de VS om te concurreren met China te verbeteren.

Volgens Khanna bieden cryptocurrencies en blockchain-technologie een mogelijkheid om de macht weg te halen van de financiële of grote technische centra en dingen te structureren op een manier die meer mensen eigenaarschap geeft. Hij zei;

“De COMPETES-rekening heeft een aanbetaling voor schone energie, zowel voor onderzoek als voor een deel van de productie, maar we hebben meer nodig. Daarom moeten we het klimaatpakket van 500 miljard dollar van de president doorstaan om echt een kans te maken op hernieuwbare energie.”

Cryptocurrencies blijven grotendeels ongereguleerd in verschillende delen van de wereld, waaronder de Verenigde Staten. Khanna is van mening dat er veel voordelen zijn te halen uit het reguleren van de bredere markt voor cryptocurrency. Hij concludeerde:

“Er is veel positiefs, natuurlijk moet [cryptocurrency] worden gereguleerd en mag niet worden uitgebuit voor illegale doeleinden, maar over het algemeen is het positief.”