Crypto kan talloze kapotte systemen repareren, aldus Adrian Grenier

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Crypto kan talloze kapotte systemen repareren, aldus Adrian Grenier

By Hassan Maishera - Kort bericht

Cryptocurrencies worden beschouwd als een oplossing voor veel problemen die momenteel het traditionele financiële systeem teisteren .

Adrian Grenier, een VN-ambassadeur voor milieugoodwill, is ervan overtuigd dat cryptocurrencies tal van problemen kunnen oplossen die momenteel sommige industrieën wereldwijd teisteren.

Hij legde deze verklaring af in een recent interview met Yahoo Finance, waarin hij verklaarde dat crypto veel van de systemen kan repareren die momenteel kapot zijn en behoorlijk verspillend zijn in alle sectoren.

Bitcoin-mining is de afgelopen jaren vanuit verschillende hoeken onder druk komen te staan. Volgens verschillende onderzoeken die in de loop der jaren zijn gepubliceerd, verbruikt Bitcoin-mining veel energie, waarbij het grootste deel van de stroom afkomstig is van niet-hernieuwbare bronnen die slecht zijn voor het milieu.

Grenier verdedigde echter operaties zoals Bitcoin-mijnbouw en beweerde dat er voor alles een compromis is. Hij noemt zichzelf een realist en gelooft dat cryptomining de prijs is die moet worden betaald om te genieten van de voordelen van Bitcoin en andere cryptocurrencies zoals Ethereum.

Hij voegde eraan toe dat Bitcoin niet alleen iets is dat energie verbruikt. Hij is ervan overtuigd dat cryptocurrency-activa veel industrieën efficiënter zullen maken. Daarom is hij van mening dat het wereldwijde nettovoordeel van cryptocurrencies positief is.

De markt voor cryptocurrency heeft de afgelopen weken goed gepresteerd en herstelde van de malaise die de prestaties sinds het begin van het jaar heeft beïnvloed. De totale marktkapitalisatie voor cryptocurrency is nu meer dan $2,1 biljoen op het moment van schrijven.

Bitcoin blijft de industrie leiden in termen van marktkapitalisatie en handelt nu boven $46k per munt. De enorme marktdominantie van Bitcoin is de afgelopen maanden echter afgenomen.

Volgens de laatste gegevens van Coinmarketcap heeft Bitcoin een marktdominantie van 40,7%. Daarentegen blijft Ether groeien en heeft het een marktaandeel van 19,5%.

Ondanks de laatste rally blijft Bitcoin ver verwijderd van zijn hoogste punt ooit, van $69.044, dat in november 2021 werd bereikt.