Currency.com kondigt uitbreiding in de VS aan

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Currency.com kondigt uitbreiding in de VS aan

By Daniela Kirova - Kort bericht

Currency.com is uitgebreid naar de VS, vernam Coin Journal uit een persbericht. Klanten in de VS hebben binnenkort online toegang.

De snelgroeiende wereldwijde crypto-exchange zal de komende weken een mobiele applicatie uitrollen. De website is vanaf 1 mei 2022 beschikbaar voor Amerikaanse klanten.

Amerikaanse klanten kunnen investeren in populaire cryptovaluta

De Amerikaanse versie van het platform stelt inwoners van de VS in staat om cryptocurrencies aan te schaffen, vast te houden en erin te investeren. Currency.com US zal beschikbaar zijn in 48 staten en territoria. Klanten in New York en Hawaï zullen de komende maanden toegang krijgen tot de beurs.

De Amerikaanse CEO van Currency.com, Steve Gregory, zei:

“Onze uitbreiding naar de Verenigde Staten vertegenwoordigt een mijlpaal in de groei van Currency.com, aangezien we ons vereenvoudigde, intuïtieve webgebaseerde platform introduceren op een van ‘s werelds meest volwassen cryptocurrency-markten.”

Exchange maakt sterke wereldwijde groei door

De expansie van Currency.com naar de VS volgt op een sterke wereldwijde groei. De handelsactiviteit steeg in 2021 met 445% op jaarbasis. De totale transacties die op de crypto-exchange werden uitgevoerd, stegen in dezelfde periode met 409%.

Gregorius voegde toe:

“Steeds meer mensen hebben meer dan een voorbijgaande interesse in cryptocurrencies. Als een platform dat geautoriseerd en gelicentieerd is om gedistribueerde grootboektechnologiediensten te leveren, is Currency.com goed geplaatst om investeerders te ondersteunen bij hun reis. Door onze sterke groei zijn we op schema om uit te breiden naar nieuwe markten, het assortiment producten en oplossingen die we onze klanten aanbieden te diversifiëren en nauw samen te werken met regelgevers en handelsorganisaties om ervoor te zorgen dat we onze klanten een veilige omgeving blijven bieden voor het kopen, verkopen en verhandelen van cryptocurrencies.”

Een crypto-wallet en snellere onboarding

Currency.com US zal fiat-naar-crypto betalingsgateways, een gehoste crypto-portemonnee en een vereenvoudigd onboarding-proces bevatten. Klanten in de VS zullen als een van de eersten profiteren van snellere en eenvoudigere onboarding en uitvoering.

De fiat-to-crypto-mogelijkheid van Currency.com biedt de flexibiliteit om populaire cryptocurrencies veilig op te slaan, te kopen en te investeren. Met de crypto-wallet kunnen klanten creditcards gebruiken om naadloos cryptocurrencies te kopen of verkopen of om hun Currency.com-accounts aan hun bankaccounts te koppelen.

Currency.com US wordt gelanceerd met Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Bitcoin Cash, en voegt in de loop van de tijd meer cryptocurrencies toe.

Geen compromis over naleving

De uitwisseling zal gebruik maken van gepatenteerde machine learning-technologie om de risicoprofielen van haar klanten te evalueren zonder concessies te doen aan de naleving.