Damac Properties introduceert betalingsoptie voor Bitcoin en Ethereum

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Damac Properties introduceert betalingsoptie voor Bitcoin en Ethereum

By Charles Thuo - Kort bericht

Damac Properties, in de VAE gevestigde vastgoedontwikkelaar, de grootste van Dubai, heeft aangekondigd dat het twee grote crypto’s, Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH), gaat accepteren als alternatieve betaalmethode.

Tijdens de gelegenheid zei het hoofd van digitale transformatie en General Manager of Operations bij Damac:

“DAMAC Properties heeft altijd voorop gelopen bij innovaties, van het ontwikkelen van luxe huizen tot het creëren van unieke ervaringen. Deze stap naar klanten met cryptocurrency is een van onze initiatieven bij DAMAC om de nieuwe economie voor nieuwere generaties en de toekomst van onze industrie te versnellen.”

Bovendien zal DAMAC 367 miljoen VAE-dirham, gelijk aan $100 miljoen, investeren in zijn metaverse die gericht is op het ontwikkelen van virtuele steden.

Dubai omarmt de cryptowereld

Dubai is op weg om een crypto-hub te worden, aangezien de meeste crypto-uitwisselingen hun basis in de stad vestigen nadat de regering had besloten een licentie voor virtuele activa af te geven onder de Dubai Virtual Assets Regulatory Authority (VARA).

Een van de exchanges die van basis zal verschuiven, is Binance, de grootste crypto-exchange ter wereld, die onlangs meer dan 100 banen opende in de VAE nadat het een virtuele valutalicentie had verkregen. Andere beurzen zoals FTX vestigen ook hun hoofdkantoor in de Golfstaat.