DARB Finance, de gebruiksvriendelijke blockchainexchange van dit moment

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

DARB Finance, de gebruiksvriendelijke blockchainexchange van dit moment

By Benson Toti - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

Het DARB-ecosysteem heeft de wereld wakker geschud. Tal van platformen zijn wereldwijd opgericht die allemaal nét niet waren wat de gebruikers zochten. Overal waren problemen te vinden met de schaalbaarheid, de snelheid of de features op de website. Dankzij de sterke positie van DARB Finance en de verschillende samenwerkingen die aangegaan zijn, kan DARB Finance de drempel een stuk lager maken. Handelen in cryptovaluta en beloond worden voor elke positie met de eigen lokale munt – in een gemakkelijk te gebruiken omgeving die in verschillende talen gebruikt kan worden. Dat is wat DARB biedt.

Bron: Shutter_M/ shutterstock.com

Het gemak van DARB

DARB biedt mogelijkheden die lang niet overal te vinden zijn. Het is een platform opgericht door Bizzaria Limited en biedt fintech-oplossingen voor iedereen die interesse heeft in het handelen in cryptovaluta, zoals Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Ripple (XRP). Het platform is op dit moment beschikbaar in de bètafase en er wordt grondig getest om nieuwe mogelijkheden te openen op het platform. Een ding is duidelijk: hoe eerder de gebruiker een account aanmaakt, hoe meer DARB-tokens deze kan verdienen. DARB is de eigen token van DARB Finance.

Het platform kan net geen vier miljoen orders per seconde verwerken, waarmee de schaalbaarheid in ieder geval helemaal optimaal is.

Samenwerkingen maken DARB sterker

DARB staat nog niet zo lang in de kinderschoenen, maar heeft nu al flink wat stof op doen waaien. Het is namelijk al verschillende samenwerkingen aangegaan met bedrijven die zich met het mijnen bezighouden, maar heeft ook gezorgd voor genoeg kredietverstrekkers zodat er altijd genoeg liquide middelen zijn om klanten te kunnen bedienen.

De laagste kosten op dit moment

Wanneer het gaat om het handelen in cryptovaluta, dan gaat het in de meeste gevallen direct om de extra kosten. Handelen met kleine marges kost namelijk geld wanneer u niet bij de juiste exchange handelt – en dat is pijnlijk voor de mensen die beginnen met een kleinere investering. Bij DARB bent u aan het juiste adres wanneer u met zo min mogelijk verlies wilt handelen: het aanmaken van een positie kost 0,05% en het aannemen van een positie kost 0,2%. Op dit moment is er geen enkele andere exchange die kan tippen aan deze lage kosten en dat betekent dat de markt vanaf nu toegankelijk is voor veel meer mensen. Ook de mensen die op zoek zijn naar informatie.

Bron: Meesiri/Shutterstock.com

Bij DARB kunt u leren van professionals. U kunt ook een demoaccount openen, iets dat niet gebruikelijk is in deze business. De kans is groot dat DARB Finance binnen de kortste keren een van de grootste exchanges zal worden, zeker wanneer het uit de bètafase kan komen en bewezen resultaten kan laten zien. Tot die tijd zijn er al veel gebruikers die een account aan hebben gemaakt bij deze aanbieder, die de wereld van de cryptovaluta weleens sterk kan doen veranderen op korte termijn. Zeker wanneer DARB de multichain wallet voor cryptovaluta op de markt kan krijgen, waardoor ook de laatste drempels voor het handelen in cryptovaluta weggenomen zullen worden.

 

Uitgelichte afeelding Bron: maxsattana/Shutterstock.com