David Marcus onthult nieuw Bitcoin-bedrijf genaamd Lightspark

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

David Marcus onthult nieuw Bitcoin-bedrijf genaamd Lightspark

By Benson Toti - Kort bericht

Lightspark, een nieuwe bitcoin-gerichte startup gelanceerd door voormalig Meta (Facebook) crypto-hoofd David Marcus, is momenteel aan het rekruteren omdat het lijkt te bouwen rond Bitcoin.

David Marcus, die aan het hoofd stond van Meta’s (voorheen Facebook) cryptocurrency-divisie, heeft een nieuwe startup aangekondigd die zich richt op voortbouwen op het hulpprogramma rond Bitcoin.

Over Lightspark zegt Marcus dat het nieuwe bedrijf zich zal concentreren op de mogelijkheden van Bitcoin’s Lightning Network.

“Ik wilde delen dat we een nieuw bedrijf starten met de naam Lightspark om de mogelijkheden en het nut van Bitcoin te verkennen, te bouwen en uit te breiden“, liet de voormalige Facebook-exec weten in een tweet.

Hij voegde eraan toe dat de “eerste stap” van het bedrijf bestaat uit “het actief samenstellen van een team om dieper in het Lightning Network te duiken.”

In opmerkingen over de huidige uitverkoop van de cryptomarkt zei Marcus:

Tegenslagen zijn goede momenten om je te concentreren op het bouwen en creëren van waarde met op missie afgestemde mensen. We zijn verheugd om in Lightning te duiken, meer te leren en samen te werken met de community. We zullen meer over ons werk delen naarmate we vooruitgang boeken!

Lightspark heeft steun gekregen in een financieringsronde onder leiding van a16z en Paradigm, deelname van onder meer Matrix Partners, Thrive Capital, Ribbit Capital en Coatue.