De broers van de Synthetix oprichter kondigen een nieuw blockchain spel aan

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

De broers van de Synthetix oprichter kondigen een nieuw blockchain spel aan

By Alice Leetham - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022
Foto van een jongen die een videogame speelt

Illuvium laat spelers een buitenaardse wereld doorkruisen om te vechten en NFT personages genaamd Illuvials te verzamelen

Kieran en Aaron Warwick, de jongere broers van de Synthetix oprichter Kain Warwick, maakten zaterdag bekend dat ze een door een decentralised autonomous organisation (DAO) bestuurde game genaamd Illuvium gecreëerd hebben. Het heeft de vorm van een zogenaamd auto-battler-game die op het Ethereum netwerk gebouwd is en van een non-fungible token (NFT) collectie gebruikmaakt.

Het spel, dat een aantal biodiverse regio’s omvat die in de loop van de tijd uit zullen breiden, is een open wereld en verhalend verkenningsspel. Door vechtmechanismen met elementen van traditionele rollenspellen (RPG) te combineren, dwalen de spelers ervan door een fantasiewereld terwijl ze vechten en Illuvials vangen om zo een strategisch gezond en divers team te vormen.

De Illuvials NFT is de fundamentele troef van het spel. Illuvials zijn goddelijke wezens met verschillende krachten die groeien en evolueren. Wanneer ze tijdens de strijd verslagen worden, kunnen spelers ze in shards verzamelen die op de blockchain zijn opgeslagen, en deze tevens bij andere spelers op de uitwisseling aanschaffen.

Illuvium heeft gisteren meer details over de gameplay vrijgegeven, die een programma voor yield farming voor het native ILV token zal bevatten. Illuvials beschikken over verschillende affiniteiten en klassen die van invloed zijn op hoe ze vechten, dus zodra de gevechtsarena’s live zijn, kunnen toeschouwers op de uitkomsten van de wedstrijden wedden.

Kain Warwick tweette dit weekend: “Ik ben zeer verheugd dat na jaren van werkdruk twee van mijn broers een crypto NFT game @illuviumio lanceren.”

De NFT personages zijn door enkele van de beste artiesten in de gamingwereld ontworpen, en bevatten zeldzame glanzende plus gouden Illuvials, evenals enkele die met nooit eerder vertoonde 4D holografische schaduwtechnieken vervaardigd zijn.

De game, die met een door de gebruiker onderhouden bewaring werkt, is met een hyperschaalbare L2 oplossing van Immutable-X geïntegreerd, de ontwikkeling studio achter het populaire NFT kaartspel Gods Unchained. Spelers van Illuvium hebben de toegang tot transactietijden van minder dan een seconde en betalen geen ‘gaskosten’ voor het staken en ruilen van activa. De DeFi (decentralised finance) staking mechanismen betekenen eveneens dat de vergoedingen die binnen het spel verdiend worden, als doorlopende beloningen aan gestakete tokenhouders uitbetaald kunnen worden die liquiditeit verschaffen.

Illuvium is als een lanceerplatform voor een reeks van gametitels bedoeld, die verband houden met de Illuvials NFT en die vele genres omvatten. Nog meer details moeten nog vrijgegeven worden, wat zo tegen het einde van het eerste kwartaal van 2021 tijdens het Illuvium token Genesis evenement zal plaatsvinden, en waarbij de release van de game zelf naar verwachting in het derde kwartaal van dit jaar zal zijn.