De crypto social hub Carbon voorverkoop gaat live

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

De crypto social hub Carbon voorverkoop gaat live

By Onose Enaholo - Kort bericht
Bijgewerkt 26 January 2023
Foto van een man die een tablet gebruikt

De helft van de maximale voorraad van 50 miljoen tokens is voorafgaand aan de productlancering in januari te koop

Gisteren kondigde het Carbon Project, een sociale crypto hub, aan dat hun voorverkoop voor het publiek open is, dit voorafgaand aan hun productlancering die voor januari gepland staat.

Zoals vorige maand in hun whitepaper uiteengezet werd, brengt de Carbon web app met een reeks gecodeerde, gedecentraliseerde communicatietools, zoals een sociale feed in Twitter stijl, gecodeerde berichten, een wachtwoordkluis en een token wallet meer gebruiksgemak op één plek samen.

Daniel Abela, de mede-oprichter van Carbon, zei: “We wilden al je favoriete cryptodiensten en ervaringen op één plek samenbrengen, om met niets anders dan MetaMask toegang tot je account te krijgen. We maken de communicatie net zo veilig als Bitcoin. De interesse die we hebben ontvangen is ongekend en we zijn erg enthousiast om het product te bouwen en te lanceren”.

Abela en mede-oprichter Rob Culley hebben ervaring met het opzetten van projecten van tokenverkoop tot productlancering, zoals ClearPoll en DistX, en geloven dat Carbon hun grootste succes ooit zou kunnen zijn.

CRBN, het ERC-20 token van Carbon, is momenteel via het DistX platform te koop voor een bijdrage tussen de 0,5 ETH en 25 ETH. 20% van de tokens is op het moment van schrijven al verkocht. CRBN heeft een maximale voorraad van 50 miljoen, waarvan de helft in de tokenverkoop beschikbaar is. Van de rest gaat 2 miljoen naar het team en 3 miljoen wordt ge-airdropped naar ESOS houders, het voormalige token van Carbon.

De symbolische verkoop is ook bedoeld om geld voor marketing, ontwikkeling en UniSwap in te zamelen, waarbij 3,75 miljoen CRBN in UniSwap liquiditeit omgezet wordt. CRBN wordt op UniSwap tegen een startprijs van 0,00016 ETH (0,075 dollar) per CRBN vermeld.

6 miljoen CRBN tokens worden voor het Carbon beloningssysteem gereserveerd dat volgende maand van start gaat. Dit systeem stimuleert de mensen om het Carbon platform te gaan gebruiken door elke maand een deel van deze tokens naar de top 300 gebruikers te sturen.

Carbon is momenteel met een campagne met video’s, advertenties en AMA’s bezig om voorafgaand aan de productlancering in januari meer bekendheid te verkrijgen en hun symbolische verkoop te stimuleren.