De dips: Top 3 metaverse munten die vandaag zijn gecrasht

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

De dips: Top 3 metaverse munten die vandaag zijn gecrasht

By Motiur Rahman - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

De dip kopen is een van de beste manieren om winst te maken in crypto. De gouden regel bij beleggen is immers om altijd laag te kopen en hoog te verkopen. De markt heeft een enorme crash gezien en hoewel veel munten goede dip-koopmogelijkheden bieden, zouden metaverse munten op je radar moeten staan. Hier is waarom:

  • Het algemene sentiment in metaverse munten zal waarschijnlijk aanzienlijk verbeteren voor het einde van 2022.

  • Metaverse-munten zijn in 2022 al meerdere keren gecrasht, dus ze zijn zwaar afgeprijsd.

  • Meer investeringen in VR- en AR-gaming kunnen dit jaar de waarde van metaverse crypto’s ontgrendelen.

Voor de dip-jagers die op zoek zijn naar een goede aanbieding van metaverse munten, zouden de drie onderstaande munten een zeer goede korting moeten bieden:

Enjin Coin (ENJ)

Het belangrijkste doel van Enjin Coin (ENJ) is om een robuust ecosysteem te creëren dat innovatie rond blockchain-gaming en virtual reality zal vergemakkelijken en ondersteunen. Het project wordt gezien als een groot deel van de speelruimte en zal naar verwachting in de toekomst enorm worden.

Gegevensbron: TradingView

Maar ENJ lijdt momenteel een van de ergste verliezen in maanden. Alleen al in de afgelopen 24 uur heeft de munt bijna 35% van zijn waarde verloren. Met meer verwachte verliezen, zal de aangeboden dip-koopkans moeilijk te negeren zijn.

Wemix (WEMIX)

Wemix (WEMIX) is ook een blockchain-project dat is gebouwd voor metaverse- en virtual reality-games. In feite is het gemodelleerd rond Enjin Coin, maar het is lang niet zo groot. Tot nu toe is WEMIX erin geslaagd de verliezen tijdens de cryptocrash relatief lager te houden. Maar het is nog steeds aanzienlijk gedaald van zijn all-time highs. Het zou een mooie aanwinst zijn om op korte termijn aan uw portefeuille toe te voegen.

Bloktopia (BLOK)

Bloktopia (BLOK) is een op polygoon gebaseerde metaverse die volledig gedecentraliseerd is. Het is relatief nieuw, maar heeft een grote schare fans aangetrokken. De munt heeft verliezen tot 40% geleden en de marktkapitalisatie is gedaald tot onder de $50 miljoen. Als er ooit een perfect moment is om deze munt voordelig te kopen, dan is het wel nu.