De pediatrie in Florida omarmt blockchain tech tegen COVID-19

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

De pediatrie in Florida omarmt blockchain tech tegen COVID-19

By Benson Toti - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022
Een moeder en kind op afspraak bij de dokter

De oplossing helpt bij het beheren en volgen van het welzijn van hun werknemers in de gehele staat, waardoor de overdracht door het coronavirus wordt voorkomen

Angel Kids Pediatrics, de grootste pediatrische zorgverlener van Florida, zal het Team.Care Network gebruiken voor haar welzijnsrapportage en COVID-19 beheer.

Het Team.Care Network is een personeelsbeheer oplossing die op blockchain technologie gebouwd is. Het maakt gebruik van smart contracts en distributie om zo een verbeterde gegevensbeveiliging te bieden en is een innovatie van het bedrijf Solve.Care.

Er wordt gehoopt dat de implementatie van het Team.Care Network zal helpen bij het volgen van al het personeel in de zeven zorginstellingen van Angel Kids Pediatrics in Florida en het voorkomen van de overdracht van het coronavirus, vooral nu het aantal besmettingsgevallen in Florida en in de Verenigde Staten als geheel blijft toenemen.

Op 4 september meldde het Department of Health 2.564 nieuwe gevallen en 34 nieuwe sterfgevallen in Florida. Dit verhoogt het dodental tot boven de 1.200 en het aantal positieve gevallen tot meer dan 640.000.

Dr. David Hanekom, de Chief Medical Officer van Solve.Care, heeft in een persbericht zijn steun uitgesproken voor hun samenwerking met Angel Kids Pediatrics.

“Door blockchain als platform te gebruiken, kan Solve.Care een gegevens beveiligingsniveau bieden dat geen enkele andere oplossing kan evenaren. Het is belangrijk voor organisaties om hun werknemers veilig en gezond te houden, plus ervoor te zorgen dat hun gevoelige gezondheidsdata veilig is, aangezien de wereld deze pandemie blijft bestrijden en overwinnen”, legde Dr. Hanekom uit.

“Ik juich Angel Kids Pediatrics toe bij het nemen van het initiatief om het welzijn van hun eerstelijnswerkers te waarborgen, zodat ze essentiële gezondheidszorg aan hun patiënten en hun families kunnen blijven aanbieden.”

Hij benadrukte verder de noodzaak voor zorgbedrijven om hun personeel veilig en gezond te houden zonder een toevlucht te nemen tot methoden die gevoelige gezondheidsgegevens in gevaar kunnen brengen.

Dr. Ashraf Affane, de medisch directeur van Angel Kids Pediatrics, wees er eveneens op dat hoewel jonge kinderen niet zo kwetsbaar voor het coronavirus zijn, ze in vergelijking met volwassenen twee keer meer de mogelijkheid hebben om het virus over te dragen.

“Onze patiënten komen niet alleen binnenwandelen. Ze worden door hun ouders binnengebracht, die meer risico lopen om het virus op te lopen. Eén van de beste manieren om deze pandemie te helpen beheersen, is door tijdig kennis te delen en ons op preventie te concentreren”, hij legde uit.

Doordat het Team.Care Network realtime over de gezondheidstoestand van hun werknemers rapporteert, is het kindergeneeskunde bedrijf in staat de nodige medische aanpassingen door te voeren om daarmee een topprioriteit te stellen aan de gezondheid en het welzijn van alle betrokkenen.

Blockchain technologie draagt ​​bij aan een revolutie in de gezondheidszorg vanwege het vermogen om een superieure beveiliging en transparantie aan te bieden.