De volgende Bitcoin Bull Run komt in 2024, zegt CEO Huobi

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

De volgende Bitcoin Bull Run komt in 2024, zegt CEO Huobi

By Hassan Maishera - Kort bericht

Bitcoin presteert ondermaats sinds het in november 2021 een nieuw record van $69.000 bereikte.

De markt voor cryptocurrency bevindt zich de afgelopen vier maanden in een bearish trend. Sinds het bereiken van een nieuwe recordhoogte van $69.044 in november 2021, heeft Bitcoin meer dan 45% van zijn waarde verloren.

De toonaangevende cryptocurrency handelt momenteel boven $37k per munt. Volgens de CEO van cryptocurrency exchange Huobi zal Bitcoin's Bull Run mogelijk pas in 2024 of begin 2025 plaatsvinden.

In een interview met CNBC verklaarde Du Jun dat de rally's van Bitcoin meestal verband houden met de halvering. Dit is een evenement waarbij de mijnbeloning wordt gehalveerd. Het evenement vindt meestal om de vier jaar plaats, met de laatste in 2020.

Na de halvering van 2020 steeg de prijs van Bitcoin naar een nieuw record van $69k in november 2021. Du Jun paste dezelfde gedachte toe om te voorspellen dat de volgende Bull Run van Bitcoin in 2024 of begin 2025 zal plaatsvinden. Hij verklaart;

“Als deze cirkel zich voortzet, bevinden we ons nu in het beginstadium van een bear market. Het is echt moeilijk om precies te voorspellen, omdat er zoveel andere factoren zijn die ook van invloed kunnen zijn op de markt, zoals geopolitieke kwesties zoals oorlog of recente Covid, die ook de markt beïnvloeden.

De CEO van Huobi voegde eraan toe;

"Na deze cyclus zal het pas eind 2024 tot begin 2025 duren voordat we de volgende bull market op bitcoin kunnen verwelkomen."

De bredere markt voor cryptocurrency heeft de afgelopen maanden ondermaats gepresteerd. De totale marktkapitalisatie van cryptocurrency bereikte in november 2021 een recordhoogte van $3 biljoen.

Het is echter met meer dan 40% gedaald en staat momenteel op ongeveer $1,7 biljoen. De daling geldt niet alleen voor Bitcoin, ook Ether, Binance Coin (BNB), Cardano, Solana en LUNA hebben de afgelopen maanden allemaal meer dan 45% van hun waarde verloren.