Decentraland (MANA) stijgt bijna 60% – Stijgen bulls boven de $1,5?

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Decentraland (MANA) stijgt bijna 60% – Stijgen bulls boven de $1,5?

By Motiur Rahman - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

Decentraland (MANA) heeft de afgelopen dag enkele van de meest adembenemende winsten in crypto gerapporteerd. De munt consolideert nu en er is een kans dat hij de komende week meer opwaartse bewegingen kan zien. Dit is wat je moet weten:

  • MANA is met bijna 60% gestegen na een crash aan het begin van de week

  • De munt is nu voorbij de cruciale $1 gestegen

  • Bulls streven ernaar om de komende dagen $1,5 te testen na de consolidatie dit weekend.

Gegevensbron: Tradingview

Kan MANA de kansen trotseren en $1,5 halen?

Hoewel we verwachtten dat de markt na de crash van deze week licht zou herstellen, lijkt MANA zojuist te zijn geëxplodeerd. Na bijna 60% in waarde te hebben toegevoegd in de afgelopen 24 uur, probeert de munt nu boven de cruciale $1 te consolideren.

Tot nu toe ziet het er goed uit. Sommige beleggers vrezen dat de rally sterk zou kunnen corrigeren, maar als de prijs boven de $1 blijft, zal er voldoende vertrouwen van de koper zijn om MANA richting $1,5 te duwen. Bovendien lijken momentumindicatoren zoals de RSI te suggereren dat de recente run van MANA nog lang niet voorbij is.

Maar er zijn enkele belangrijke neerwaartse risicofactoren waarmee je rekening moet houden. Ten eerste heeft MANA tijdens zijn herstel beter gepresteerd dan de bredere markt. Als er de komende dagen een lichte daling in crypto is, kunnen de verliezen van MANA veel groter zijn in vergelijking met andere grote munten. Ook blijft het metaverse token nog steeds onder druk staan onder zijn 50- en 200-daagse EMA’s. Deze twee punten bieden een stevige opwaartse weerstand die het idee van $1,5 op korte termijn onwaarschijnlijk maakt.

Wat nu te doen met MANA?

Het beste zou zijn om gewoon af te wachten. Hoewel we denken dat de munt $1,5 zou kunnen testen, zijn de neerwaartse risico’s nog steeds enorm.

Als de metaverse-munt inderdaad in staat is om de prijs boven $1 te houden aan het begin van de handel op maandag, dan kun je kopen en uitbetalen voor $1,5.