DeFi Dips: topmunten om te kopen nu de prijs laag is

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

DeFi Dips: topmunten om te kopen nu de prijs laag is

By Motiur Rahman - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

Nu crypto wat herstel begint te zien na grote verliezen vorige week, zullen enthousiaste beleggers de markt afspeuren naar de beste dips om te kopen. Een gebied waar dergelijke mogelijkheden zijn, is in DeFi. De meeste DeFi-munten zijn fors gedaald. Dit is waarom dit de beste tijd is om te kopen:

  • DeFi zal op korte termijn vrijwel zeker terugveren

  • Gedecentraliseerde financiën is de toekomst van blockchain-technologie

  • De huidige dips bieden beleggers de perfecte kans om sterk afgeprijsde DeFi-projecten te kopen.

Zoals hierboven vermeld, zijn er veel uitstekende dips in de DeFi-ruimte om van te profiteren. Bekijk de top 3 hieronder:

Uniswap (UNI)

Uniswap (UNI) heeft zijn waarde zien dalen met meer dan 25% in de afgelopen 7 dagen. De DEX heeft ook scherpe verliezen gemeld vanaf zijn hoogtepunten van 2022. UNI is zelfs bijna 3 keer goedkoper dan een paar weken geleden.

Gegevensbron: Tradingview

Als je het altijd al wilde hebben, maar vond dat de prijs te hoog was, is dit de perfecte gelegenheid om toe te slaan. Uniswap is immers de grootste DEX op Ethereum en de grootste ter wereld. De waarde die het op lange termijn kan leveren, is simpelweg te goed.

Convex Finance (CVX)

Convex Finance (CVX) is een van de grootste liquiditeitsprotocollen in crypto. Het project heeft tot nu toe bijna $6,6 miljard aan Total Value Locked. Het stelt gebruikers eenvoudig in staat om liquiditeit te storten en in ruil daarvoor verhoogde beloningen te verdienen. CVX is de afgelopen 7 dagen echter met bijna 50% gedaald. Deze korting maakt het een uitstekende keuze voor kopers van DeFi-dip.

Yearn Finance (YFI)

Yearn Finance (YFI) is weggevallen uit de top 100 van meest waardevolle cryptoprojecten. De munt heeft in een week tijd bijna 35% verloren. YFI wordt echter ondersteund door een aantal uitstekende investeerders en een geweldige stamboom in de markt. Het is slechts een kwestie van tijd voordat het volledig herstelt.