DeFi Land lanceert een nieuwe P2E landbouwgerelateerde gamefunctie

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

DeFi Land lanceert een nieuwe P2E landbouwgerelateerde gamefunctie

By Charles Thuo - Kort bericht

DeFi Land, een landbouwsimulatiegame met meerdere ketens gebouwd op Solana om Decentralized Finance (DeFi) te gamificeren, heeft een nieuwe landbouwgerelateerde game gelanceerd om te verdienen (P2E).

Tot op heden is DeFi Land de op twee na grootste game in termen van marktkapitalisatie en naar verwachting zullen er vandaag nog meer functies worden geïntroduceerd.

Volgens het DeFi Land-team wist het platform $1,75 miljoen op te halen uit de verkoop van Non-Fungible Tokens (NFT) terwijl het eerder dit jaar werd gelanceerd.

DeFi Land

Normaal gesproken is DeFi Land een gratis te spelen spel waar spelers zonder startgeld kunnen meedoen en ernaar kunnen streven om XP te verdienen en om te concurreren met andere spelers op het leaderboard om maandelijkse beloningen te verdienen.

De nieuwe P2E-spelfunctie van DeFi Land

Na de volledige lancering van P2E kunnen gebruikers alle landbouwgerelateerde activiteiten uitvoeren, zoals landbouw, schieten en vissen. Het team beloofde ook dat de P2E-game toegankelijk zal zijn voor spelers en dat het ook basislandbouwsimulaties zoals Stardew Valley en Harvest Moon-titels zal tonen.

Spelers worden beloond met de native tokens van het spel, DFL-tokens, en daarnaast zal er ook een nieuwe in-game valuta genaamd GOLDY worden geïntroduceerd.

Met die twee tokens, GOLDY en DFL, kunnen spelers hun NFT’s upgraden en ook in-game items maken, aanpassen en repareren. Volgens de ontwikkelaars kunnen spelers de valuta ook gebruiken om sociaal te communiceren met andere spelers.

Deze P2E-gamefuncties zijn echter alleen beschikbaar voor spelers die over DeFi Land Gen-0 NFT beschikken. Volgens gegevens van OpenSea ligt de bodemprijs van de collectie momenteel op 1,55 SOL, wat in de huidige markt ongeveer $88 is.

Meer integraties komen eraan

Ontwikkelaars van DeFi Land merkten op dat ze de komende maanden ”een toekomst met meerdere ketens” zullen verkennen en in juni meer ketenintegraties zullen aankondigen.

Bovendien is de mobiele versie van DeFi Land al in ontwikkeling, waarvan de release naar verwachting tussen juli en september van dit jaar zal plaatsvinden.