d’Haussy: NFT’s helpen miljoenen gebruikers converteren naar Web 3.0

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

d’Haussy: NFT’s helpen miljoenen gebruikers converteren naar Web 3.0

By Hassan Maishera - Kort bericht

NFT's zijn erg populair geworden binnen de cryptocurrency-ruimte en ze blijven massaal geaccepteerd worden.

Charles d'Haussy, Managing Director, Azië-Pacific, ConsenSys, onthulde in een recent interview dat NFT's een brug hebben gevormd voor miljoenen reguliere gebruikers om over te schakelen naar Web3.

De opkomst en groei van Web3 hebben de afgelopen maanden centraal gestaan in de cryptocurrency-ruimte. De decentralisatie van het web is iets dat de bredere markt voor cryptocurrency enthousiast heeft gemaakt. De directeur van ConsenSys zei:

“We zijn van mening dat er een paar belangrijke drijfveren zijn voor deze groei, waarvan de eerste te maken heeft met het aanspreken van een digitaal-native generatie. NFT's overbruggen veel hiaten tussen de traditionele en nieuwe werelden – fysiek en digitaal, mainstream en crypto – omdat iedereen kan resoneren met verzamelobjecten in de niche waar ze om geven."

Hij voegde eraan toe dat NFT voor veel mensen meer dan een hobby is geworden. Hij zei:

“In feite heeft de komst van gamen om te verdienen een manier geïntroduceerd voor veel mensen in verarmde landen om de kost te verdienen nadat ze hun baan zijn kwijtgeraakt door de pandemie. Een voorbeeld hiervan is Axie Infinity, een blockchain-game waarmee gebruikers een inkomen kunnen verdienen via NFT's en cryptocurrencies."

Ethereum blijft een van de meest toonaangevende NFT-blockchains ter wereld. ConsenSys, een blockchain-softwaretechnologiebedrijf dat zich richt op het bouwen van producten op de Ethereum-blockchain, prees het Ethereum-netwerk. Charles d'Haussy zei:

“Ethereum is de eerste en primaire blockchain voor het uitvoeren van software, en het idee is revolutionair. Het heeft DeFi ingeluid, de creatieve industrie met NFT's, en nu nieuwe organisatiestructuren en gaming-collectieven."

Hij voegde er echter aan toe dat ConsenSys gelooft dat er veel computationele blockchains zullen zijn omdat ze de ruggengraat van Web 3.0 zullen vormen. Hij concludeerde dat niet iedereen een gelijke rol zal spelen, omdat er een onderscheid is tussen technologie, adoptie en community.