Dit is waarom de GMT prijs van Stepn is gestegen en wat nu?

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Dit is waarom de GMT prijs van Stepn is gestegen en wat nu?

By Crispus Nyaga - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

De prijs van GMT heeft het de afgelopen dagen goed gedaan, aangezien beleggers de laatste gebeurtenissen in het ecosysteem van Stepn toejuichen. Het handelt op $1,07, wat een paar punten onder het hoogste punt ooit van $1,18 is. Deze prijs ligt ongeveer 14,558% boven het laagste punt ooit.

Wat is GMT en waarom stijgt het?

Stepn is een blockchain-project dat zich op het snijvlak van verschillende grote industrieën bevindt. Het is een web 3.0-project in de fitness-, gaming,- en non-fungible token (NFT)-industrie. Dit zijn sectoren die miljarden dollars waard zijn.

Met het project kan iedereen geld verdienen met basisoefeningen zoals hardlopen, joggen en zelfs casual wandelen. Om dat te doen, moeten gebruikers eerst de app van het platform downloaden, waarmee ze kunnen worden gevolgd met behulp van de GPS.

Het volgende deel is het selecteren van een sneaker NFT op basis van wat je wilt bereiken. Er zijn vier soorten sneakers, zoals wandelen, joggen, hardlopen en trainer. Ze kosten een ander bedrag aan GMT om te kopen. Hierna loop je gewoon of doe je een van deze oefeningen en je wordt beloond.

De prijs van GMT zit in een opwaartse trend, aangezien beleggers nadenken over de omvang van de sectoren die het ontwricht. Een andere katalysator is dat de ontwikkelaars hintten op een belangrijke aankondiging die deze week gepland staat. Zoals hieronder wordt weergegeven, is de kans groot dat het bedrijf zal aankondigen dat zijn sneaker-NFT's beschikbaar zijn in het Binance-ecosysteem.

Een andere reden is dat de ontwikkelaars hebben aangekondigd dat ze een kans geven om een dubbele munt te krijgen. Dit betekent dat gebruikers die sneaker-NFT's in hun ecosysteem minten, tussen 29 maart en 5 april het dubbele bedrag ontvangen.

GMT prijsvoorspelling

De twee-uurgrafiek laat zien dat de GMT-prijs zich de afgelopen weken in een sterke bullish trend bevindt, aangezien beleggers het token hebben omarmd. Het is erin geslaagd om boven het belangrijke weerstandsniveau van $0,8920 te komen, wat het hoogste niveau was op 22 maart van dit jaar. Het volume is de laatste tijd ook stabiel gebleven, terwijl de prijs tussen de middelste en bovenste lijn van de Bollinger Bands ligt.

Daarom is het waarschijnlijk dat de Stepn-prijs zal blijven stijgen, aangezien de bulls zich richten op het volgende belangrijke weerstandsniveau van $1,20.