Dit is waarom de prijs van Waves is gedaald

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Dit is waarom de prijs van Waves is gedaald

By Crispus Nyaga - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

De prijs van Waves daalde tot het laagste niveau in meer dan een week toen beleggers de marktactie van Neutrino zagen. Het token crashte naar een dieptepunt van $33,66, wat ongeveer 47% onder het hoogste niveau deze maand is. De marktkapitalisatie is gedaald tot ongeveer $3,3 miljard, waardoor het een van de slechtste presteerders is.

Waarom daalde Waves?

Waves is een blockchain-project dat een beter alternatief wil zijn voor Ethereum. In de afgelopen maanden heeft het ecosysteem van het platform een sterke groei doorgemaakt. Volgens DeFi Llama zijn enkele van de top-apps in zijn ecosysteem onder andere Neutrino, Vires Finance en Waves Exchange.

De Waves-prijs crasht vanwege de prestaties van Neutrino, een algoritmische stablecoin. De prijs van Neutrino daalde scherp nadat het zijn koppeling aan de Amerikaanse dollar verloor. Op het moment van schrijven is de prijs van de munt in de afgelopen 24 uur met meer dan 12% gecrasht, waardoor de totale marktkapitalisatie op ongeveer $913 miljoen komt.

Waves is een unieke stablecoin in de manier waarop de activa worden geback-upt. Hoewel het wordt ondersteund door de Amerikaanse dollar, heeft het enkele algoritmische functies die bepalen hoe het wordt gegenereerd. De maximale limiet en voorraad van de USDN wordt beperkt door de maximale limiet van het WAVES-token,

Daarom heeft de daling van Neutrino bijgedragen aan de prijsactie van Waves. Dit is opmerkelijk omdat het het grootste platform is dat in Waves is gebouwd. Het heeft een dominantie van 66,87%, waardoor het zeer invloedrijk is. De klim heeft inderdaad bijgedragen aan de sterke prestatie van Waves in de afgelopen maanden.

Waves prijsvoorspelling

Zoals de meeste digitale munten, bevindt de WAVES-prijs zich de afgelopen maanden in een sterke bullish trend. Als gevolg hiervan werd het een van de grootste cryptocurrencies ter wereld. Nu, vanwege de Neutrino-crisis, is de munt gecrasht en iets onder het belangrijkste ondersteuningsniveau van $36 bewogen. Het is ook onder het voortschrijdend gemiddelde van 25 dagen gedaald, terwijl de Relative Strength Index onder het oversoldniveau is gekomen.

Daarom zal de prijs van de munt de komende dagen waarschijnlijk blijven dalen. Als dit gebeurt, is het volgende belangrijke ondersteuningsniveau om naar te kijken $25.