Dit is waarom Filecoin vandaag met meer dan 5% is gestegen

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Dit is waarom Filecoin vandaag met meer dan 5% is gestegen

By Hassan Maishera - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

Filecoin (FIL) is een van de toppresteerders onder de toonaangevende 50 cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie.

De markt voor cryptocurrency heeft de afgelopen dagen wisselende prestaties laten zien. Ondanks de huidige onrust als gevolg van het aanhoudende debacle in Rusland en Oekraïne, heeft de markt voor cryptocurrency zich staande weten te houden.

De totale marktkapitalisatie van cryptocurrency ligt momenteel boven de $1,7 biljoen en zou binnenkort de $1,8 biljoen kunnen overschrijden als het huidige marktmomentum wordt voortgezet.

Bitcoin en de andere toonaangevende cryptocurrencies hebben de afgelopen dagen gemiddeld gepresteerd. BTC handelt rond $38k per munt op het moment van schrijven, terwijl Ether worstelt onder de $2.800.

FIL, het native token van het Filecoin-ecosysteem, is een van de toppresteerders onder de toonaangevende 50 cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie. Ondanks de gemengde marktprestaties is FIL de afgelopen 24 uur meer dan 5% in waarde gestegen.

De belangrijkste katalysator achter deze rally is de aankondiging van Filecoin dit weekend dat het een sponsor is van ETHernals, een ETHIndiaco Online Hackathon-evenement.

https://twitter.com/Filecoin/status/1497412420272214016?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet

Tijdens het evenement zullen sommige ontwikkelaars de diensten van Filecoin in hun projecten integreren.

Belangrijkste niveaus om naar te kijken

De FIL/USD 4-uurgrafiek is momenteel bullish, dankzij de positieve prestatie van Filecoin over de afgelopen 24 uur. Uit de technische indicatoren blijkt dat FIL momenteel goed presteert.

De MACD-lijn bevindt zich in het positieve gebied, wat op dit moment een sterk bullish momentum aangeeft. De 14-daagse relatieve sterkte-index van 66 laat zien dat FIL snel het overboughtgebied zou kunnen betreden als de rally aanhoudt.

Op het moment van schrijven handelt FIL tegen $19,80 per munt. Als de rally aanhoudt, zou FIL de komende uren voorbij het eerste grote weerstandsniveau kunnen stijgen op $22,65. FIL zou echter de steun van de bredere markt nodig hebben om het psychologische niveau van $25 te overschrijden.