Dit is waarom GMT vandaag met meer dan 18% is gestegen

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Dit is waarom GMT vandaag met meer dan 18% is gestegen

By Hassan Maishera - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

De cryptomarkt is vandaag met bijna 1% gestegen en herstelt zich langzaam van de slechte start van de week.

De marktkapitalisatie van cryptocurrency nadert de $1,8 biljoen, nadat de afgelopen 24 uur minder dan 1% aan zijn waarde is toegevoegd. Op het moment van schrijven staat de totale crypto-marktkapitalisatie op $1,79 biljoen, een stijging van minder dan 1% tot nu toe.

Bitcoin is de afgelopen 24 uur met meer dan 2% gestegen en handelt nu boven de $39k per munt. Het zou het psychologische niveau van $40k kunnen overtreffen als de stieren de markt onder controle houden. Ether blijft boven de $2.800 nadat het onlangs minder dan 1% aan zijn waarde heeft toegevoegd.

GMT, het native token van het STEPN-project, is een van de best presterende in de top 50 cryptocurrencies volgens marktkapitalisatie. GMT is tot nu toe met meer dan 18% gestegen en presteert daarmee beter dan de andere grote cryptocurrencies op de markt.

De belangrijkste katalysator achter deze aanhoudende rally is de aankondiging door NFT – marktplaats OpenSea dat het nu het STEPN – project ondersteunt. STEPN is het nieuwste op Solana gebaseerde project dat op OpenSea wordt vermeld na de eerdere steun van Solanart.

Op het moment van schrijven handelt GMT tegen $4,0 per munt.

Belangrijkste niveaus om naar te kijken

De 4-uurgrafiek GMT/USDT is momenteel positief, aangezien STEPN de afgelopen dagen bullish was. STEPN is de best presterende in de top 50 cryptocurrencies volgens marktkapitalisatie.

De MACD-lijn bereikte gisteren de positieve zone, dankzij de aanhoudende rally. De 14-daagse RSI van 72 laat zien dat GMT dicht bij het betreden van het overboughtgebied is.

Als de rally aanhoudt, zou GMT in de komende uren of dagen waarschijnlijk het eerste grote weerstandsniveau van $4,5 overschrijden, wat een nieuw record in het proces zou neerzetten. Het zou echter de steun van de bredere markt nodig hebben om op korte termijn het psychologische niveau van $5 te overschrijden.