Dit is waarom Pancakeswap vandaag met 8% is gestegen

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Dit is waarom Pancakeswap vandaag met 8% is gestegen

By Hassan Maishera - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

Pancakeswap is momenteel een van de best presterende spelers op de cryptocurrency-markt.

De bredere markt voor cryptocurrency begint de week traag. De totale marktkapitalisatie van cryptocurrency is tot nu toe met 0,08% gedaald. De totale marktkapitalisatie blijft echter boven de $2,1 biljoen.

Bitcoin blijft handelen boven $46k per munt, wat aangeeft dat het moeilijk is om naar het psychologische niveau van $50k te stijgen. Ether handelde boven $3.500 en is vandaag met minder dan 1% gestegen.

CAKE, het oorspronkelijke token van de gedecentraliseerde uitwisseling Pancakeswap, is vandaag echter met bijna 9% gestegen, waardoor het de beste presteerder is in de top 50 cryptocurrencies volgens marktkapitalisatie.

Op het moment van drukken handelt CAKE tegen $9,76 per munt. De rally komt nadat het Pancakeswap-team eerder vandaag de lancering van zijn Mobox Trading Battle aankondigde. Tijdens de Mobox Trading Battle winnen deelnemers tot $80.000 aan tokens en non-fungible tokens (NFT's).

Belangrijkste niveaus om naar te kijken

De CAKE/USDT 4-uurgrafiek is momenteel bullish, aangezien de cryptocurrency de afgelopen 24 uur goed heeft gepresteerd. De technische indicatoren laten zien dat het op dit moment beter presteert dan de andere grote munten en tokens.

De MACD-lijn bevindt zich boven de neutrale zone, wat wijst op een sterk bullish momentum. De 14-daagse relatieve sterkte-index van 76 laat zien dat CAKE dichter bij het overboughtgebied ligt. Het zou snel het overboughtgebied kunnen betreden als het positieve momentum wordt gehandhaafd.

CAKE zou voor het einde van de dag het eerste grote weerstandsniveau op $11,47 kunnen overtreffen als de rally aanhoudt. Het tweede grote weerstandsniveau van $13,80 zou echter op korte termijn een verdere opwaartse beweging moeten beperken.

De bears hebben de controle niet volledig uit handen gegeven en CAKE zou kunnen dalen tot onder $9 als het bearish sentiment in de bredere markt aanhoudt. CAKE zou echter comfortabel zijn positie boven het ondersteuningsniveau van $8,07 moeten kunnen verdedigen.