Dit is waarom RUNE de afgelopen 24 uur met 22% is gestegen

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Dit is waarom RUNE de afgelopen 24 uur met 22% is gestegen

By Onose Enaholo - Kort bericht
Bijgewerkt 26 January 2023

RUNE is de beste presteerder in de top 50 cryptocurrencies volgens marktkapitalisatie in de afgelopen 24 uur.

De markt voor cryptocurrency heeft de afgelopen 24 uur goed gepresteerd. De totale marktkapitalisatie van cryptocurrency steeg eerder op de dag boven de 42 biljoen, waarbij Bitcoin het niveau van $45k bereikte.

De markt heeft zich echter enigszins teruggetrokken en Bitcoin handelt nu rond de $44k per munt. Ether handhaafde zijn prijs wel boven de $3.100.

RUNE, het native token van het THORChain-ecosysteem, is de afgelopen 24 uur met meer dan 22% gestegen, waardoor het de beste presteerder is in de top 50 cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie.

Op het moment van schrijven handelt RUNE tegen $9,8 per munt. De belangrijkste katalysator achter de voortdurende rally van RUNE is de protocol-upgrade door het ontwikkelingsteam.

Het team kondigde een paar uur geleden aan dat de actieve protocolversie was geüpgraded van 1.82.0 naar 1.83.0. Het voegde eraan toe dat alle 101 actieve knooppunten op zijn blockchain nu draaien op 1.83.0.

Belangrijkste niveaus om naar te kijken

De RUNE/USD 4-uurgrafiek is de meest bullish onder de top 50 cryptocurrencies volgens marktkapitalisatie. De technische indicatoren laten zien dat RUNE momenteel uitstekend presteert.

De MACD-lijn bevindt zich sinds het begin van de week boven de neutrale zone, wat wijst op een sterk bullish momentum. De 14-daagse relatieve sterkte-index van 80 laat zien dat RUNE zich momenteel in de overbought-regio bevindt.

Als de rally aanhoudt, zou RUNE dit jaar voor het eerst boven $10 kunnen handelen. In het geval van een langere bullish prestatie, zou RUNE boven het tweede grote weerstandsniveau kunnen handelen op $11,2.

Het weerstandsniveau van $12 zou echter op korte termijn een verdere opwaartse beweging moeten beperken.