Dit is waarom SAND vandaag met meer dan 10% is gestegen

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Dit is waarom SAND vandaag met meer dan 10% is gestegen

By Hassan Maishera - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

SAND is een van de best presterende in de top 50 cryptocurrencies volgens marktkapitalisatie.

De cryptomarkt zet zijn goede start van de week voort, met de belangrijkste munten en tokens die momenteel in het groen staan.

De totale marktkapitalisatie van cryptocurrency staat op het moment van schrijven boven $1,9 biljoen, een stijging van bijna 2% in de afgelopen 24 uur.

Als het momentum wordt vastgehouden, zou de totale marktkapitalisatie van cryptocurrency binnenkort de grens van $2 biljoen kunnen overschrijden. Bitcoin blijft de leidende munt wat betreft marktkapitalisatie en handelt momenteel boven $41k per munt.

SAND, het native token van het Sandbox-ecosysteem, is een van de best presterende in de top 50 cryptocurrencies volgens marktkapitalisatie. Het token is de afgelopen 24 uur met meer dan 10% in waarde gestegen en presteerde beter dan de andere grote cryptocurrencies.

De Sandbox heeft een paar uur geleden twee belangrijke samenwerkingen aangekondigd, en zij zijn de belangrijkste katalysatoren achter de aanhoudende rally van SAND.

The Sandbox heeft aangekondigd dat het een samenwerking aangaat met Apex Athletes om Shaun White, Nathan Chen, Chloe Kim, Lindsey Vonn en Ayumu Hirano naar The Sandbox Metaverse te brengen.

Het team kondigde ook aan dat het samenwerkte met Knotfest en Slipknot om de Knotverse te creëren.

Belangrijkste niveaus om naar te kijken

De SAND/USD 4-uurgrafiek is momenteel bullish terwijl SAND herstelt van zijn recente inzinking. De technische indicatoren laten zien dat SAND niet langer in een bearish trend zit.

De MACD-lijn bevindt zich boven de neutrale zone, wat wijst op een positief momentum voor The Sandbox. De 14-daagse relatieve sterkte-index van 63 laat zien dat SAND snel het overboughtgebied zou kunnen betreden als het bullish momentum aanhoudt.

Op het moment van schrijven handelt SAND tegen $2.989 per munt. Als de rally aanhoudt, zou SAND voor het einde van de dag voorbij het eerste grote weerstandsniveau kunnen breken op $3,116. In het geval van langdurige bullish performance, zou SAND voor de tweede keer deze maand boven $3,50 kunnen handelen.