Dit is waarom Shiba Inu vandaag met meer dan 20% is gestegen

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Dit is waarom Shiba Inu vandaag met meer dan 20% is gestegen

By Hassan Maishera - Kort bericht
Bijgewerkt 27 October 2022

De markt voor cryptocurrency is enigszins hersteld van de recente verliezen, maar Shiba Inu presteert momenteel beter dan de andere munten.

 

De markt voor cryptocurrency presteert sinds het begin van de week ondermaats, waarbij Bitcoin kort onder het psychologische niveau van $40k zakte. De totale marktkapitalisatie van cryptocurrency is ook gedaald tot het niveau van $1,8 biljoen.

De bredere cryptomarkt heeft de afgelopen 24 uur echter goed gepresteerd. De totale marktkapitalisatie van cryptocurrency is met minder dan 1% gestegen, terwijl ook Bitcoin weer in de groene zone handelt.

SHIB, het oorspronkelijke token van het ecosysteem van Shiba Inu, presteert echter het best in de top 20 van cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie. SHIB is de afgelopen 24 uur met meer dan 20% gestegen en presteert daarbij beter dan de andere grote cryptocurrencies.

De belangrijkste katalysator achter deze rally is de vermelding van de meme-munt op Robinhood. Robinhood is een van de toonaangevende handelsplatforms wereldwijd en heeft een enorme aantrekkingskracht onder de jongere generatie.

Een andere katalysator is de aankondiging van het Shiba Inu-team dat de grondverkoop op de metaverse nu live is. Om deel te nemen aan dit evenement met vroege toegang, moeten gebruikers LEASH of SHIBOSHI hebben vergrendeld en het sluitsysteem gebruiken.

Belangrijkste niveaus om naar te kijken

De SHIB/USD 4-uurgrafiek is de meest bullish onder de top 20 cryptocurrencies volgens marktkapitalisatie.

De MACD-lijn bevindt zich boven de neutrale zone, wat wijst op een bullish momentum voor Shiba Inu. de 14-daagse relatieve sterkte-index van 64 laat zien dat SHIB spoedig het overboughtgebied zou kunnen betreden als de rally aanhoudt.

Op het moment van drukken kan je SHIB kopen tegen $0,00002729 per token. In het geval van een langdurige rally, zou SHIB voor het eerst sinds februari 2022 voorbij het niveau van $0.0000321 kunnen komen.

Shiba Inu heeft echter de steun van de bredere cryptomarkt nodig als het dit jaar voor het eerst boven $0,000040 wil handelen.