Dit is waarom STEPN vandaag met meer dan 20% is gestegen

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Dit is waarom STEPN vandaag met meer dan 20% is gestegen

By Charles Thuo - Kort bericht

STEPN, een move to earn lifestyle app native token, is vandaag met meer dan 20% gestegen en heeft een nieuw record bereikt.

Op het moment van schrijven handelt STEPN op $4,03, een stijging van 22,22% na een dagelijkse en all-time high van $4,11.

Laten we nu eens kijken naar wat er achter de huidige koerswinst van vandaag zit.

Vermelding STEPN op Coinbase

De notering van STEPN op de in de VS gevestigde crypto-exchange Coinbase is een van de redenen voor de winst vandaag, nu het kan worden verhandeld op het uitwisselingsplatform.

STEPN’s native token GMT en zijn andere Green Satoshi Token (GST) waar spelers verdienen na joggen, hardlopen en wandelen buiten met STEPN NFT-sneakers.

De opwaartse trend van de GST- en GMT-markten van vandaag maakt ook deel uit van de hele rally die begin maart van dit jaar, 2022, begon, met de move-to-earn-industrie als katalysator voor de waarde van de tokens. spelers.

Het economische model van STEPN draait om het verkopen van nonfungible token (NFT)-schoenen en het gebruiken van de verkregen winst om de tokens terug te kopen om te verbranden.

Hoe spelers STEPN tokens gebruiken

STEPN-tokens helpen spelers om hun NFT-sneakers te verbeteren, te repareren en te minten en om ze te verkopen op de app-marktplaats.

Bovendien hebben spelers de screenshots van hun profielen gedeeld waarin ze hun fysieke activiteiten en de verdiende GST-beloningen lieten zien.

Daarnaast heeft OpenSea, de toonaangevende NFT-marktplaats, ook de collectie STEPN-sneakers aan haar marktplaats toegevoegd om STEPN NFT-eigenaren meer mogelijkheden te bieden om ze door te verkopen.

De move-to-earn-tokens zijn vergelijkbaar met play-to-earn-projecten zoals Axie Infinity (AXS).