Een cryptoportfolio bouwen met $1000: beste 3 munten om te kopen

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Een cryptoportfolio bouwen met $1000: beste 3 munten om te kopen

By Onose Enaholo - Kort bericht
Bijgewerkt 26 January 2023

Het opbouwen van een cryptoportfolio met een kleine hoeveelheid kapitaal is niet altijd eenvoudig. Maar dit betekent niet dat het niet kan. Wat er echt toe doet, is het identificeren van fatsoenlijke activa en het herinvesteren van zoveel mogelijk van jouw winst. Dit zijn enkele van de tips die je moet volgen als je een klein budget voor crypto hebt:

  • Focus altijd op snelgroeiende crypto-activa zoals NFT’s

  • Nieuwere, meer veelbelovende munten kunnen je ook helpen uw kapitaal op te bouwen

  • Handel regelmatiger op dips om uw investeringspotentieel uit te breiden.

Als je slechts $1000 hebt, noemen we hieronder drie munten die je kunnen helpen een behoorlijke activaportefeuille op te bouwen.

Shiba Inu (SHIB)

Meme-munten staan bekend om hun enorme volatiliteit. Meme-munten kunnen echter erg snel omhoog zwaaien. Hierdoor kun je uiteindelijk meer geld op je account vergrendelen.

Gegevensbron: Tradingview

Hoewel er drie of vier meme-munten zijn die je kunt overwegen, is Shiba Inu (SHIB) verreweg de beste. Het heeft een behoorlijke staat van dienst met het aanbieden van uitstekende winsten. Hoewel SHIB de afgelopen jaren is gedaald, is er dit jaar nog potentieel voor een beter rendement.

Apecoin (APE)

We weten allemaal dat NFT’s enorm zullen worden. Apecoin (APE) is een munt waarmee je daadwerkelijk kunt profiteren van de komende NFT-boom. Er zijn nog steeds veel walvissen die deze penning vasthouden. Dit betekent dat het risico van een grote uitverkoop aanwezig is. Maar desondanks is Apecoin vrij nieuw en heeft het de potentie om in de toekomst 10x te groeien.

The Sandbox (Sand)

De afgelopen maanden heeft The Sandbox (SAND) zoveel institutioneel kapitaal aangetrokken. Het wordt gezien als een van de meest veelbelovende metaverse projecten die al een bewezen afkomst in de markt hebben. Hoewel SAND op korte termijn misschien geen 20x levert, kan het je geld zeer snel verdubbelen of verdrievoudigen.