Een door crypto gefinancierde tv-komedie gaat een NFT ​​aflevering uitbrengen

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Een door crypto gefinancierde tv-komedie gaat een NFT ​​aflevering uitbrengen

By Alice Leetham - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022
Foto van een filmklapper voor een scène die gefilmd wordt

De aankomende tv-serie Hold on for Dear Life gaat over een tech start-up oprichter die haar eigen cryptovaluta lanceert

Beacon Pictures, het productiebedrijf achter de films Air Force One en The Commitments plus de komische ABC dramaserie Castle, heeft een nieuw project, en deze draait helemaal om de wereld van crypto.

Volgens een exclusief bericht van Deadline Hollywood zal Hold on for Dear Life een 10-delige komedieserie zijn die draait om Mel, een jonge oprichter van een technologiebedrijf die haar eigen cryptovaluta lanceert, genoemd naar een vriend die verdwenen is.

Ze zal door een cast van secundaire personages omringd worden die bij verschillende stijlfiguren van de crypto scene passen, zoals de Lambo-bro, de open-source purist, de crypto-anarchist, de no-coiner, en één van hen zal zelfs Satoshi genoemd worden (het is onduidelijk of dit een niet-genoemde rol zal zijn). Deze groep buitenbeentjes moet het gezamelijk opnemen tegen gecentraliseerde machten en FUD (Engels voor: fear, uncertainty and doubt).

De anonieme crypto-insider ‘Suhh Toshee’ zit achter de serie en de uitvoerende producenten zijn onder meer Christina Martin, Massimiliano Musina (bekend van Primal) en Mark Pennell van Beacon Pictures.

Pennell legde uit: “Crypto is met een community verbonden. De show is een verlengstuk van die community. Daarom hebben we de innovatie omarmd door crypto-ondernemers een kans te bieden om aan een show deel te nemen die veel van hun eigen verhalen weerspiegelt.”

Enkele van de crypto-ondernemers die meedoen zijn de oprichter van de SENSE blockchain protocol Crystal Rose, de blockchain investeerder Jeremy Gardner en de venture capitalist Tim Draper, die allemaal in cameo’s zullen verschijnen. De hoofdrollen worden nog steeds gecast.

De show werd tevens door crypto gefinancierd. “Voor zover ik weet, is dit de eerste reguliere tv-show die door Bitcoin en Ethereum gefinancierd wordt,” zei Pennell. Een gedeelte van de nettowinst van de serie wordt in For Dear Life (FDL) omgezet, een ERC-20 token waarmee beleggers hun pro rata nettowinst rechtstreeks in hun digitale wallet kunnen ontvangen.

De show zal alsmede haar eigen non-fungible tokens (NFT’s) creëren, waaronder het plan om een ​​volledige aflevering als een NFT uit te brengen, wat de eerste in zijn soort zal zijn.

Diverse regisseurs, showrunners en omroepen zijn momenteel met Beacon Pictures in gesprek over het project, en de belangrijkste opnames voor Hold on for Dear Life beginnen in augustus in Puerto Rico.