Een storing bij Blockchain.com treft tal van gebruikers

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Een storing bij Blockchain.com treft tal van gebruikers

By Hassan Maishera - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022
De Blockchain.com website

De crypto wallet provider Blockchain.com heeft gisteren een storing ervaren

De populaire crypto wallet serviceprovider Blockchain.com heeft medegedeeld dat de storing een groot aantal van haar klanten heeft getroffen, maar dat het een paar uur geleden opgelost is.

In haar kennisgeving zei Blockchain.com dat het een storing met haar wallet diensten ondervond, waardoor er verschillende gebruikers in het proces getroffen werden. Het bedrijf zei: “We onderzoeken momenteel een probleem waardoor veel personen geen toegang tot hun wallet hebben. Je kunt er zeker van zijn dat het geld veilig is en we werken eraan om de toegang zo snel mogelijk te herstellen.

De wallet storing werd door een brand in één van hun datacenters veroorzaakt. Blockchain.com verzachtte het probleem door de wallet activiteiten van het getroffen datacenter naar de andere datacenters om te leiden. De storing had gevolgen voor de wallet diensten, maar de crypto-uitwisseling van Blockchain.com werd er niet door beïnvloed.

Blockchain.com zei later: “We informeren je graag dat we de kernproblemen geïdentificeerd hebben waardoor velen geen toegang tot hun wallet hadden. Ons team werkt aan het herstellen van de wallet functionaliteit en het oplossen van het probleem.”

Het bedrijf bedankte de gebruikers voor hun geduld tijdens het herstelproces. “Bedankt voor je geduld, en onze excuses voor het ongemak en de frustratie die veroorzaakt is. We houden je op de hoogte op blockchain-status.com en op onze andere social media kanalen.”

Het probleem werd later opgelost en de getroffen gebruikers kregen weer toegang tot hun wallet. Blockchain.com is één van de oudste cryptobedrijven. Het bedrijf is al sinds 2011 operationeel. Met Blockchain.com kunnen gebruikers een breed scala aan cryptovaluta’s kopen, verkopen en bewaren.

Blockchain.com heeft vorige maand 120 miljoen dollar bij macro-investeerders opgehaald. De financiering zal de groeiende institutionele marktactiviteiten van het bedrijf helpen. De financieringsronde werd geleid door Moore Strategic Ventures, Kyle Bass, Access Industries, Rovida Advisors, Lightspeed Venture Partners, Google Ventures, Lakestar en Eldridge.

De crypto-omgeving is de afgelopen maanden getuige geweest van een enorme institutionele belangstelling, wat ertoe heeft geleid dat de crypto en blockchain bedrijven hun activiteiten hebben uitgebreid om deze te huisvesten. Blockchain.com onthulde dat het via haar institutionele klanten genoeg inkomsten genereert om alle wereldwijde bedrijfskosten te dekken en gelooft dat het bedrijf de komende maanden en jaren zal blijven uitbreiden.