EOS prijsvoorspelling na de spectaculaire comeback

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

EOS prijsvoorspelling na de spectaculaire comeback

By Crispus Nyaga - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

De EOS-prijs zat de afgelopen dagen in een sterke bullish trend terwijl de altcoin-rally aanhield. De munt wordt verhandeld op $2,41, het hoogste niveau sinds 17 februari. Het is deze maand met meer dan 30% gestegen ten opzichte van het laagste niveau. Als gevolg hiervan is de totale marktkapitalisatie gestegen tot meer dan $2,4 miljard.

EOS en altcoins rebound

EOS is een van de grootste blockchainprojecten ter wereld. Het heeft een legendarisch verleden sinds het werd gebouwd door Block.one, hetzelfde bedrijf dat het meeste geld ophaalde in zijn Initial Coin Offering (ICO). Het haalde meer dan $4,4 miljard op en werd later aangeklaagd door de Securities and Exchange Commission (SEC).

Het doel van EOS is relatief eenvoudig. Ontwikkelaars hopen dat het kan worden overgenomen door andere makers van gedecentraliseerde applicaties, zoals in de DeFi- en NFT-industrie.

De meeste analisten zijn echter van mening dat EOS zijn aanvankelijke belofte niet heeft waargemaakt. Ten eerste is het ecosysteem relatief leeg omdat de meeste ontwikkelaars het niet goed hebben omarmd. Het is inderdaad bijna onmogelijk om enkele van de apps te noemen die met het platform zijn gebouwd. Een snelle blik op DappRadar laat zien dat de meeste van zijn apps weinig of geen activiteit hebben.

Een van de belangrijkste redenen waarom EOS is achtergebleven, is dat de concurrentie in zijn branche aanzienlijk is geworden. Er zijn bijvoorbeeld nieuwere projecten zoals Terra, Solana en Avalanche die sterke concurrentie geven aan Ethereum.

De meeste ontwikkelaars geven de voorkeur aan deze platforms vanwege hun snelheid, energie-efficiëntie en het feit dat ze gemakkelijk te bouwen zijn. Inderdaad, in een verklaring vorig jaar zei de CEO van EOS Foundation dat hij van mening was dat het platform een mislukking was geworden.

Het is onduidelijk waarom de EOS-prijs dinsdag stijgt. Een mogelijke reden is dat de prestatie in lijn ligt met die van andere populaire altcoins zoals Ethereum Classic en Elrond.

EOS prijsvoorspelling

De vieruurgrafiek laat zien dat de prijs van EOS zich de afgelopen dagen in een sterke bullish trend bevindt. Gaandeweg is het boven het belangrijkste weerstandsniveau van $2,30 gestegen. Het is ook boven de voortschrijdende gemiddelden van 25 en 50 dagen gestegen. Het is ook boven het Fibonacci-retracementniveau van 61,8% gestegen.

Daarom is er een kans dat de munt zal blijven stijgen, aangezien de bulls zich richten op het volgende belangrijke weerstandsniveau van $ 2,60.