Er is veel vraag naar privacytokens. Dit zijn er 3 om te overwegen

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Er is veel vraag naar privacytokens. Dit zijn er 3 om te overwegen

By Crispus Nyaga - Kort bericht

De Russische invasie van Oekraïne en de sancties die daarop volgden, zullen naar verwachting leiden tot een piek van cybercriminaliteit. De meeste van deze aanvallen zullen plaatsvinden op de financiële sector en kritieke infrastructuur zoals oliepijpleidingen. Als gevolg hiervan zal de vraag naar privacymunten naar verwachting toenemen, aangezien Bitcoin zijn kwetsbaarheden heeft getoond. Dit zijn de beste privacymunten om te kopen.

Monero

Monero is de oudste en grootste privacytoken ter wereld. Het maakt gebruik van geavanceerde technologieën om ervoor te zorgen dat alle transacties worden beschermd. Gebruikers kunnen beslissen of ze hun transacties in de openbare of privé-grootboeken willen boeken.

Monero's XMR-token heeft een totale marktkapitalisatie van meer dan $3 miljard, waarmee het de 41e grootste munt ter wereld is. De prijs is de afgelopen zeven dagen met slechts 0,7% gedaald, wat een betere prestatie is dan de meeste munten zoals Bitcoin en Ethereum.

Toch loopt Monero een groot risico op het gebied van beveiliging. Ten eerste hebben gebruikers van één pool hun marktaandeel de afgelopen maanden tot ongeveer 45% vergroot en is de kans groot dat ze meer dan 50% zullen bereiken. Als dit gebeurt, leidt dit tot een mogelijkheid van 51% aanvallen, wat zal leiden tot meer kwetsbaarheden.

Zcash

Zcash is een toonaangevend privacytoken dat de afgelopen maanden aan populariteit heeft gewonnen. Het token staat bekend als ZEC en heeft een marktkapitalisatie van meer dan $1,8 miljard. Hoewel de meeste munten de afgelopen zeven dagen zijn gecrasht, is deze met meer dan 13% gestegen. Beleggers zijn van mening dat het een betere kans heeft om Monero in de branche te onttronen.

Zcash werkt relatief eenvoudig. Ten eerste staat het privétransacties toe, waarbij een z-adres transacties uitvoert. Het heeft ook een deshielding-benadering, waarbij een z-adres interageert met een t-adres. Het t-adres en het z-adres werken samen in wat bekend staat als een afgeschermde transactie, terwijl een openbare transactie plaatsvindt wanneer op en t-adressen communiceren.

Dash

Dash is een ander populair privacytoken dat populair is geworden onder beleggers. Het is een aangepast proof-of-stake-token met een waarde van meer dan $1 miljard. Net als Zcash heeft het de afgelopen weken een sterk bullish momentum gehad, omdat de vraag naar privacygerichte cryptocurrencies is gestegen.

Dash bevordert de privacy in de manier waarop het is gebouwd. Het gebruikt bijvoorbeeld masternodes om transacties te verifiëren, waardoor het sneller is dan Monero. De kans is groot dat de Dash-prijs blijft stijgen als de vraag naar privacytokens blijft stijgen.