Er komt meer crypto vernietiging, zegt Blockchain.com CEO

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Er komt meer crypto vernietiging, zegt Blockchain.com CEO

By Hassan Maishera - Kort bericht

De markt voor cryptocurrency heeft de afgelopen maanden enorme verliezen geleden en sommige experts zijn van mening dat er meer vernietiging aan de horizon is.

Blockchain.com CEO Peter Smith is van mening dat er meer vernietiging zal komen in de cryptocurrency-ruimte. Hij zei dit terwijl hij commentaar gaf op de recente ineenstorting van Terra.

Tijdens een interview met CNBC zei Smith dat er meer vernietiging wordt verwacht in de cryptomarkt vanwege de aard van sommige projecten. Hij gelooft echter dat het op de lange termijn positief is voor de gedecentraliseerde economie.

Hij adviseerde cryptocurrency-investeerders om de technieken te gebruiken die worden gebruikt door de traditionele investeerders op de financiële markten, namelijk het gemiddelde van de dollarkosten. Met deze methode kunnen beleggers in de loop van de tijd langzaam een positie in een actief opbouwen, zodat al hun geld niet wordt blootgesteld aan enige volatiliteit. Smit zei:

“Gemiddeld langzaam. Wereldwijde uitwisseling. En je moet bereid zijn om het geruime tijd vast te houden. Omdat we ons nog in de beginperiode bevinden van het uitbouwen van dit hele financiële systeem.”

Blockchain.com was een van de eerste cryptocurrency-exchanges ter wereld toen het werd opgericht in 2011.

De markt voor cryptocurrency heeft de afgelopen maanden enorm ondermaats gepresteerd. Vorige week bereikte Bitcoin een jaarlijks dieptepunt van $26.000 voordat het enigszins herstelde om rond het psychologische niveau van $30k te blijven.

De ineenstorting van Terra vernietigde binnen een week miljarden dollars van de cryptocurrency-markt. LUNA, het oorspronkelijke token van het ecosysteem van Terra, was een paar weken geleden een van de top 10 cryptocurrencies volgens marktkapitalisatie.

Het is echter zijn positie kwijt en staat momenteel niet in de top 100. UST, de stablecoin van het ecosysteem van Terra, werd ook losgekoppeld van de Amerikaanse dollar, wat leidde tot het verlies van miljarden dollars door investeerders.

Op het moment van schrijven staat de totale marktkapitalisatie voor cryptocurrency boven de $1,2 biljoen, een daling van meer dan 50% ten opzichte van de recordhoogte van $3 biljoen in november 2021.