ESPN brengt een blockchain gaming platform uit met BTC transacties

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

ESPN brengt een blockchain gaming platform uit met BTC transacties

By Onose Enaholo - Kort bericht
Bijgewerkt 26 January 2023
Foto van het ESPN logo

ESPN Global werkt aan de lancering van een door blockchain aangedreven gamingplatform waarop gebruikers cryptogeld kunnen storten en opnemen

Het Entertainment and Sports Programming Network Global (ESPN) heeft onthuld dat ze van plan zijn een online gamingplatform te lanceren dat is gebouwd met behulp van blockchain technologie, zodat gebruikers Bitcoin en andere cryptovaluta’s kunnen storten en opnemen.

De aankondiging die ESPN Global heeft gepubliceerd, legde uit dat de ESPN omgeving gebruikers in staat zal stellen in verschillende games en toernooien met elkaar te strijden.

Het platform biedt premium lidmaatschapsabonnementen voor gebruikers die voorrang willen krijgen op beschikbare game plaatsen en de meest gewilde games.

Omdat het platform nog in een pre-lancering fase is, is het nog niet in staat om al Bitcoin stortingen of opnames te accepteren.

Chris Parker, één van de directeuren van ESPN Global, haalde een onderzoek aan dat werd uitgevoerd door een internationale strategische managementadviesgroep genaamd 3EA Limited.

“[De] e-sport en online gaming is een wereldwijde industrie van 140 miljard dollar die voornamelijk door digitale microtransactie economieën aangedreven wordt, waarvan wij denken dat ze enorm van de integriteit en veerkracht van blockchain technologie zullen profiteren”, zei Parker.

Het bedrijf werkt tevens aan de integratie van Satoshi’s Treasure, een game die ze onlangs hebben gelanceerd met een jacht op een schat van 1 miljoen dollar. Het geld is in het spel in 1.000 stukjes opgedeeld, die over de 1.000 winnaars verdeeld zal worden.

“Met dit Satoshi’s Treasure puzzelspel van 1 miljoen dollar beloven we een goed gevulde Bitcoin wallet waarvan de sleutels in 1.000 fragmenten verdeeld worden, wat een wereldwijde jacht op de prijsstukken oplevert”, legde Parker uit.

ESPN Global heeft daarnaast onthuld dat het van plan is een Initial Exchange Offering (IEO) van zijn Smart Gaming Token (SGT), een ERC-20 token, te lanceren.

ERC-20 tokens werken op dezelfde manier als Bitcoin, Ethereum en Bitcoin Cash. Het heeft een waarde en kan zowel verzonden als ontvangen worden. ERC-20 is echter anders omdat het op de Ethereum blockchain gemaakt en gehost wordt.

Wanneer het blockchain gebaseerde gamingplatform van ESPN Global live gaat, worden er SGT tokens naar geregistreerde spelers ge-airdropped. Elk SGT token dat ge-airdropped wordt heeft een waarde van 0,001 dollar. Premium leden die dubbele SGT’s behalen ten opzichte van het aantal super wedstrijden, zullen daarbij ook hun verliezen vergoed krijgen.

Parker voegde eraan toe dat de spelers die op het platform in één van de games of toernooien geld verliezen, met SGT airdrops gecompenseerd zullen worden die gelijk staan aan de verliezen die ze in hun ERC portemonnee ervaren.

ESPN Global heeft samengewerkt met CryptoPay, een betalingsspecialist platform om het transactieproces gedurende hun gehele toepassing efficiënter en handiger te maken.