Ether mikt op $3.000 na de recente rally

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Ether mikt op $3.000 na de recente rally

By Hassan Maishera - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

Ether heeft de afgelopen week goed gepresteerd en zou binnenkort een belangrijk psychologisch niveau kunnen doorbreken.

De markt voor cryptocurrency presteerde vorige week goed en steeg in die periode met meer dan 5% in de marktkapitalisatie. Na de laatste rally nadert de totale marktkapitalisatie voor cryptocurrency nu $1,9 biljoen.

Bitcoin, 's werelds meest toonaangevende cryptocurrency volgens marktkapitalisatie, is de afgelopen zeven dagen met meer dan 7% gestegen en het lijkt erop dat het de komende dagen voorbij het weerstandsniveau van $45k zal stijgen.

Ether blijft de op een na grootste cryptocurrency qua marktkapitalisatie en is een van de best presterende van de afgelopen zeven dagen. De prijs van Ether steeg vorige week met bijna 13% en handelt nu boven $2.900 per munt.

Ether zou de komende uren of dagen voorbij het psychologische niveau van $3.000 kunnen stijgen door de aanhoudende rally.

Belangrijkste niveaus om naar te kijken

De ETH/USD 4-uurgrafiek is momenteel bearish, aangezien ETH de afgelopen 24 uur minder dan 1% van zijn waarde heeft. De technische indicatoren laten echter nog steeds zien dat ETH zijn rally snel zou kunnen hervatten.

De MACD-lijn bevindt zich nog steeds boven de neutrale zone, wat wijst op een bullish momentum. Ondertussen laat de 14-daagse RSI van 38 zien dat ETH niet langer in het oversoldgebied zit.

Als het bullish momentum hervat, zou ETH de komende uren voorbij het weerstandsniveau op $3.000 kunnen stijgen. Het weerstandsniveau van $3.178 zou op korte termijn echter een verdere opwaartse beweging moeten beperken.

De bears hebben nog steeds de controle over de Ether-markt en kunnen de prijs onder het ondersteuningsniveau van $2.780 brengen. Tenzij er een langdurig verlies is, zou ETH de komende uren uit de buurt van het ondersteuningsniveau van $2.606 moeten blijven.