Ether stijgt boven $3.000 terwijl de cryptomarkt zich langzaam herstelt

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Ether stijgt boven $3.000 terwijl de cryptomarkt zich langzaam herstelt

By Onose Enaholo - Kort bericht
Bijgewerkt 26 January 2023

Ether handelt weer boven de $3.000 nadat het de afgelopen uren met meer dan 3% in waarde is gestegen.

De markt voor cryptocurrency heeft de afgelopen 48 uur goed gepresteerd. Tot nu toe is de totale markt voor cryptocurrency met meer dan 3% in waarde gestegen, met een marktkapitalisatie van meer dan $1,9 biljoen.

Bitcoin loopt voorop nu het weer boven de $42k handelt. Als het positieve momentum wordt gehandhaafd, zal Bitcoin waarschijnlijk voor het einde van de week voorbij het psychologische niveau van $45k stijgen.

Ether blijft de op een na grootste cryptocurrency volgens marktkapitalisatie. Op het moment van schrijven wordt ETH verhandeld op $3.017, een stijging van 3,5% in de afgelopen 24 uur.

Er is geen primaire katalysator achter de aanhoudende rally van Ether, behalve het herstel dat is ingezet door de bredere cryptomarkt. Ether zou voor het einde van de dag hoger kunnen stijgen als het huidige momentum wordt gehandhaafd.

Belangrijkste niveaus om naar te kijken

De ETH/USD 4-uurgrafiek is momenteel bullish, aangezien Ether de afgelopen 24 uur 3,5% aan zijn waarde heeft toegevoegd. De technische indicatoren laten zien dat ETH binnenkort hoger zou kunnen stijgen.

De MACD-lijn heeft de neutrale lijn overschreden en bevindt zich nu in het positieve gebied. Dit geeft dus aan dat het momenteel bullish is. De 14-daagse RSI van 63 laat zien dat ETH het overboughtgebied zou kunnen betreden als de rally aanhoudt.

Ether zou voor het einde van de dag voorbij het eerste grote weerstandsniveau van $3.101 kunnen breken als de marktomstandigheden verbeteren. Het zou echter de steun van de bredere markt nodig hebben om het tweede grote weerstandsniveau van $3.285 te overtreffen.

Aan de andere kant kan ETH onder het eerste grote ondersteuningsniveau van $2.877 zakken als de bears de controle over de markt terugkrijgen. Het ondersteuningsniveau van $2.732 zou op korte termijn een verdere neerwaartse beweging moeten beperken.