Ethereum alternatieven zijn gecrasht – dit zijn de beste om in te slaan

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Ethereum alternatieven zijn gecrasht – dit zijn de beste om in te slaan

By Crispus Nyaga - Kort bericht

Ethereum en alternatieven voor Ethereum zijn de afgelopen 24 uur sterk gedaald. Uit gegevens verzameld door Coingecko blijkt dat ETH de afgelopen 24 uur met meer dan 8% is gedaald. Andere munten zoals Polygon, Avalanche, Fantom, Cardano en Solana hebben het nog slechter gedaan.

Hoewel deze neerwaartse trend zich zal voortzetten, is de kans groot dat deze daling een goede koopmogelijkheid biedt. Hier zijn enkele van de beste Ethereum-alternatieven om in te slaan.

Solana

Solana (SOL) is een toonaangevend alternatief voor Ethereum dat er prat op gaat een beter platform te bieden dan de meeste ketens. Het lost enkele van de grootste uitdagingen op waarmee Ethereum wordt geconfronteerd, zoals hoge snelheid, hoge interoperabiliteit en lagere kosten.

Tegenwoordig wordt Solana veel gebruikt in toonaangevende blockchain-industrieën zoals de metaverse, gedecentraliseerde financiën (DeFi) en niet-vervangbare tokens (NFT). Volgens DeFi Llama heeft het miljarden dollars aan totale waarde vergrendeld (TVL) en is het aantal NFT's in zijn ecosysteem gestegen.

Sterker nog, de ontwikkelaars hebben miljoenen dollars op hun rekening die ze zullen gebruiken om groei te financieren. Daarom is de kans groot dat de Solana-prijs de komende maanden weer zal opveren.

Polygon

Polygon (MATIC) is een laag-2-platform met als doel het optimaliseren van applicaties die zijn gebouwd met de technologie van Ethereum. Met behulp van zijn netwerk kunnen Ethereum-ontwikkelaars hun applicaties eenvoudig optimaliseren om de kosten te verlagen en hun efficiëntie te verhogen. Ze bereiken dit alles terwijl ze profiteren van de technologie van Ethereum.

De afgelopen maanden stijgt het aantal applicaties dat naar Polygon verhuist. Deze apps omvatten Aave, Uniswap en Curve Finance. In totaal zijn er duizenden meer projecten in het ecosysteem. Daarom, als altcoins terugveren, is er een mogelijkheid dat Polygon het goed zal doen.

Avalanche

Avalanche (AVAX) is een concurrent van Ethereum die prat gaat op zijn hoge snelheden. Het netwerk heeft eigenschappen die ervoor zorgen dat transacties sneller en betrouwbaarder zijn dan die in andere ketens. Het heeft de capaciteit om meer dan 4.500 transacties per minuut (tps) te verwerken.

In het verleden zijn veel ontwikkelaars naar het platform verhuisd. Enkele van de grootste projecten die in Avalanche zijn gebouwd, zijn onder meer Trader Joe, Aave, Benqi, Platypus Finance en Alpha Finance.

Nu de activiteit in het netwerk van Avalanche toeneemt, is het waarschijnlijk dat de prijs van de munt de komende maanden zal herstellen.

Naast deze drie zijn Polkadot, Fantom en Harmony nog andere alternatieven voor Ethereum die de komende maanden waarschijnlijk zullen terugkeren.