Ethereum (ETH) kan $2500 terugvorderen als positief momentum aanhoudt

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Ethereum (ETH) kan $2500 terugvorderen als positief momentum aanhoudt

By Motiur Rahman - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

Ethereum (ETH) is de afgelopen dagen aan het herstellen nadat het tot het laagste niveau in maanden was getankt. De munt is echter klaar voor een grotere sprong op basis van momentumindicatoren. Maar de munt wordt nog steeds geconfronteerd met grote opwaartse weerstand en neerwaarts risico. Dit zijn enkele belangrijke feiten:

  • ETH heeft de $2000 teruggevorderd na de grote uitverkoop van deze week

  • RSI-divergentie en de voortschrijdend gemiddelde convergentiedivergentie vertonen tekenen van bullish momentum

  • Maar ETH blijft nog steeds onder druk staan onder cruciale weerstandszones

Gegevensbron: Tradingview

Ethereum (ETH) – Hoe de munt $2500 kan bereiken

Op dit moment lijkt het erop dat beleggers geen munten willen kopen. Dit is een verkopersmarkt en men vreest dat de crash die we deze week zagen nog maar het begin is. Desondanks denken we nog steeds dat veel munten op korte termijn terug zullen stuiteren, en ETH is daar een van.

Vooral momentumindicatoren lijken erop te wijzen dat Ethereum gaat stijgen. De divergentie van de RSI en de divergentie van de voortschrijdend gemiddelde convergentie vertonen positieve bullish tekenen. Als ETH inderdaad in staat is om de prijs boven de $2000 te houden, dan is een stijging naar $2500 mogelijk. Zo eenvoudig zal het echter niet zijn.

Om te beginnen moet ETH nog steeds verschillende cruciale weerstandszones overwinnen, waaronder de 50-daagse EMA van ongeveer $2.349. Ook zou de rally die we gisteren in de bredere markt zagen, van korte duur kunnen zijn. Deze risico’s kunnen het op korte termijn moeilijker maken voor ETH-bulls om het over te nemen.

Zal Ethereum dit jaar terugkeren naar $5.000?

Er werd voorspeld dat Ethereum het in 2022 behoorlijk goed zou doen. Sommige analisten mikten zelfs op $10.000 voordat het jaar om is.

Maar op basis van wat er de afgelopen maanden op de markt is gebeurd, lijkt het onwaarschijnlijk dat de munt zulke hoogten zal bereiken. Een rendement van $5000 is echter heel goed mogelijk. Maar ETH zal lijden aan een zeer hoge volatiliteit voordat het daar aankomt.